Sådan fortæller du, hvilken af ​​dine Facebook-venner der bruger BangWithFriends

flovNå, sjov tid er forbi, alle sammen. Det viser sig, at den åh-så nødvendige anonymitet, der følger med BangWithFriends Facebook-appen, ikke er helt så komplet, som vi alle troede, den var. Der er faktisk en meget nem måde at finde ud af, hvilke af dine Facebook-venner, der bruger det. Mens vi bemærkede dette, da vi først spillede med appen helt tilbage, da den blev lanceret, troede vi, at der var blevet udstedt en løsning - det har den ikke, som Daily Dot oprindeligt bemærkede.

Hvis du er logget ind på din Facebook-konto, skal du blot klikke her.

bwf ikke anonym

Og nu vil du aldrig være den samme, fordi du ved, hvem der ønsker at slå med vennerne. Det er bare noget, du ikke kan se.

BangWithFriends har lige lanceret sine mobilapps, komplet med nogle nye funktioner, der gør os mere - ahem - behageligt ved hjælp af appen: Du kan anmode om at "hænge" i stedet for "bang", og du kan fravælge venner, som du beruset ved et uheld har valgt, eller skiftede mening om.

Hvis du har Facebook-appen BangWithFriends (ingen skam, nogle af os har ikke afinstalleret den siden oprindelig testning ... * point på selv *), kan du nemt ændre dine privatlivsindstillinger, så folk ikke kan se dette. Ikke for at være den person, men ved lanceringen, vi gjorde advarer om, at du skal være opmærksom på tilladelsesskærmen, der fortæller dig, hvilke oplysninger den vil bruge, og hvad den vil vise.

bwf installationsskærm

Lad dette være en lektion for os alle: Med stort banging kommer et stort ansvar. Få dig til din privatlivsside, stat.

[OPDATER]

En anonym skaber af BangWithFriends “C” sendte netop denne erklæring angående fortrolighedsproblemet:

Vi tager privatliv meget alvorligt hos Bang With Friends, og langt størstedelen af ​​brugere vil ikke dukke op i en sådan søgning. Hvis du installerede appen efter januar, du kommer ikke op (medmindre du manuelt ændrede din fortrolighedsindstilling).

Vi lancerede lige før Facebooks grafsøgningsfunktionalitet åbnede for et bredere publikum. I de første par dage efter lanceringen blev standardindstillingen i Facebook, da en bruger installerede vores app, indstillet til brugerens standardindstilling for alle apps. For mange brugere var det "Offentlig" eller "Venner".

Vi justerede dette hurtigt (tilbage i januar), når vi indså, at Graph Search gjorde dette. Efter at vi opdagede dette problem, lavede vi standard for vores app "Only Me."

Enhver bruger, der installerede vores app efter januar, burde have set denne standardindstillingog vises ikke i grafsøgning (eller det link, du har angivet i artiklen). For alle brugere, der dukker op, har du fuld kontrol over dette i dine Facebook-indstillinger som du nævnte: //www.facebook.com/settings?tab=applications&view

Damn dig, Grafsøgning. Ødelægger al vores sexede sjov.

Seneste indlæg