Sådan blokeres nogen på Facebook

hvordan man blokerer på facebook header Brian Jackson / 123RF Det siger sig selv, at folk undertiden går på dine nerver eller kryber dig ud på Facebook. Andre gange er det en ven, der ikke sender noget, du er interesseret i. Heldigvis har Facebook gjort det ret nemt at håndtere disse problemer, hvilket giver dig masser af muligheder for at blokere for uønskede personer og indhold fra at blive vist i dit nyhedsfeed. At blokere nogen er dog ret ekstrem og kan være lidt meget i nogle situationer. Derfor vil vi også tale om nogle andre muligheder, hvis du ikke vil blokere den person helt. Åbn Facebook på dit skrivebord for at komme i gang!

Adskil dine rigtige venner fra dine Facebook-venner

Nogle af os er mere tilbøjelige til at tilføje folk, vi ikke nødvendigvis er venner med i det virkelige liv på Facebook, end andre. Det giver dog lidt af et problem, når det kommer til privatlivets fred, da de ser alt, hvad du sender. Hvorfor ikke begynde at begrænse dine såkaldte “bekendte”?

bekendteFor at gøre det skal du gå til personens profil og klikke på Venner knappen placeret i nederste højre hjørne af deres forsidefoto. Derfra skal du klikkeKendskab. Denne ven placeres nu i en anden gruppe, en der er adskilt fra din vigtigste venneliste. Du bemærker også, at du kan føje den samme person til andre grupper. Vi overlader det til dig, hvis du beslutter dig for at bruge det, men alle bør se indstillingen Bekendte med det samme.

Der er bare lidt mere at konfigurere efter dette. Du bliver nødt til at oprette en ny privatlivsgruppe til dit indlæg. Den enkleste måde at gøre dette på er at klikke på knappen Privatliv, når du sender et indlæg. Fra rullemenuen skal du vælge Flere muligheder og så Brugerdefinerede. Et vindue vises. Se efter Del ikke med sektion, skriv "bekendte" og klik Gem ændringer. Du får nu en ny fortrolighedsindstilling, men du skal vælge Flere muligheder for at se det på listen, mens du bruger en stationær computer.

bekendte2

Herfra kræver det lidt omhu fra din side. Du bliver nødt til at vælge eller sørge forVenner undtagen bekendte er valgt, inden du sender, da dine indstillinger for privatlivets fred typisk er standard Venner. Hvis du glemmer at ændre dette, vil dine bekendte stadig se, hvad du sender.

Sæt dem i et virtuelt hjørne med Følg

Måske er du bare træt af at se deres indlæg - især omkring valgtid eller andre hot-button begivenheder - men du værdsætter dem stadig som en ven. Facebook giver dig en nem måde at forblive venner på, men ryd deres indhold fra dit nyhedsfeed.

følg ikke opDu kan gøre dette på to måder. Den første måde er at fjerne dem direkte fra deres indlæg. Hver gang et element indsender til dit nyhedsfeed, skal du se en pil ned øverst til højre på indlægget. Klik på det og derefter påFølg ikkemulighed fra den resulterende liste. Dette skjuler alle fremtidige indlæg fra nævnte person.

Hvis du har travlt, er det en anden måde at gå til at navigere direkte til den profil, du vil følge. Til højre forVenner knappen, vil du se en anden der sigerFølge. Klik på det, og vælgFølg ikke fra den resulterende liste over muligheder. Hvis du beslutter at følge din ven igen på et senere tidspunkt, skal du vende tilbage til deres profilside for at gøre det. Facebook tilbyder heller ikke en løbende liste over, hvem du har fulgt, selvom det gør det for den, du har blokeret.

Husk også, at selvom du ikke kan se, hvad de siger, kan de, du ikke følger, stadig se dit indhold - det vil sige, medmindre du har brugt vores sidste forslag eller en anden metode til at begrænse deres adgang til dine indlæg.

følg ikke op2

Blokerer en ven fuldstændigt

Hvis ingen af ​​de ovennævnte muligheder fungerer, er det din bedste chance at blokere den pågældende person. Dette forhindrer en person i at kontakte eller interagere med dig på nogen måde. På bagsiden blokerer det dig også for at se noget, de sender også.

blokFacebook giver dig dog ikke mulighed for at blokere nogen direkte fra dit nyhedsfeed. Du skal besøge profilen for den person, du vil blokere for at kunne gøre det. Når du er der, skal du kigge efter en knap med tre prikker i nederste højre hjørne af deres forsidefoto og klikke på den. Klik påBlok i rullemenuen, og bekræft din beslutning. Når personen er blokeret, fjernes den også som en ven. Det betyder, at hvis du nogensinde vil oprette forbindelse til dem igen, skal du sende dem en anden venneanmodning.

Hvis du nogensinde vil fjerne blokeringen af ​​nogen, skal du gå til hovedindstillingspanelet, der er tilgængeligt fra rullemenuen øverst til højre på Facebook. Derfra skal du vælgeBlokering og klik på “x” ud for den person, du vil fjerne blokering iBloker brugere afsnit. Her kan du også tilføje brugere til din blokeringsliste ved hjælp af enten deres navn eller e-mail, hvilket muligvis er en hurtigere mulighed, hvis du har mange mennesker at blokere på én gang.

Andre typer blokke på Facebook

Hvis du har en ven, der ser ud til at sende dig en besked via Facebook-besked alt for meget, eller en anden del af Facebook, der er irriterende, kan du overveje at bruge de omfattende blokeringsmuligheder i Facebook-indstillinger.

Du kan for eksempel blokere for bestemte Facebook-brugere fra at kontakte dig via Messenger eller blokere de irriterende spil- eller appinvitationer pr. App-basis. Der er også muligheder for bestemte sider eller invitationer til begivenheder fra bestemte venner. Hvis du føler dig træt af, at en bestemt app har adgang til dine private oplysninger, er der endda en blokindstilling for det også.

Seneste indlæg