Facebook-fotosynkronisering snart begrænset til øjeblikke

facebook øjeblikke fotosynkroniseringsmomentEn funktion, der i øjeblikket kun er tilgængelig på Facebook, dræbes for at gøre den udelukkende tilgængelig andre steder. Ring nogen klokker?

I et træk, der minder om lanceringen af ​​Messenger, fjerner Facebook muligheden for fotosynkronisering fra sin hovedapp. I stedet skal brugere, der ønsker at bruge funktionen fra 10. januar, downloade appen Moments.

Facebook har forsøgt at få brugere til at bemærke øjeblikke i de sidste par måneder, og det ser ud til at fungere. Appen, der lader brugere privat dele fotos med hinanden, har bevæget sig op i app store-diagrammerne som følge af, at Facebook promoverer det på nyhedsfeeds, rapporterer TechCrunch. Yderligere Messenger-integration skubber dig også tilbage til Moments-appen ved at sende en besked til din Facebook-indbakke, hver gang et billede deles med dig via Moments.

Hvis du aldrig har brugt fotosynkronisering på Facebook, vil du sandsynligvis undre dig over, hvad alt det drejer sig om. Fotosynkronisering er en funktion, som mobilbrugere i øjeblikket kan bruge via Facebook-appen for at uploade og sikkerhedskopiere fotos på det sociale netværk. Billederne gemmes i et privat album til fremtidig redigering og deling.

Brugere, der foretager overgangen til Moments, vil have adgang til tidligere synkroniserede fotos i appen, fortalte Facebook TechCrunch. De, der vælger ikke at tage øjeblikke, kan downloade en zip-fil af deres fotos på deres computer eller slette deres fotos via selve Facebook. Det er virkelig make or break, hvis du kan lide fotosynkroniseringsfunktionen.

Sidste gang det sociale netværk tog et dristigt skridt til at skubbe en app, viste det sig at være et genialt træk fra sin side. Messenger er nu en vigtig del af Facebook-oplevelsen, og alt fordi det sociale netværk bundet sin messaging-funktion til det, hvilket tvinger brugerne til at vedtage appen. Selvom fotosynkronisering ikke er så integreret for mange, vil den sandsynligvis springe over til Moments for sine dedikerede brugere.

På nuværende tidspunkt fjernes fotosynkronisering kun fra Facebook i de regioner, hvor øjeblikke vil være tilgængelige - en bemærkelsesværdig undtagelse er Europa.

Seneste indlæg