Sådan slettes din Instagram-konto

Pixabay / Pexels Pixabay / Pexels

Du kan ikke benægte, at Instagram kan være en kæde og kæde. Måske er du træt af at føle, at du er nødt til at fange hvert eneste øjeblik i din eksistens, eller måske er du træt af at se de perfekt stillede billeder af alles andres liv. Hvis du er noget som os, er du måske bare træt af den belastning, der kommer fra at jonglere med flere konti eller venter på, at de minutlange videoer skal indlæses i bussen.

Relaterede læser

  • Sådan slettes din Facebook-konto
  • Sådan slettes din Twitter-konto
  • Bedste fotoredigeringsapps

Heldigvis kræver sletning af din Instagram-konto kun et par klik og bekræftelser på Instagram-webstedet. Sletning er ikke for svag af hjertet, men da du gør det, slettes din konto permanent og alt, hvad der er knyttet til den (dvs. dine fotos, videoer, kommentarer, likes, følger og tilhængere). Instagram hævder også, at det ikke kan - eller ganske enkelt ikke - genaktiverer din konto, hvis du ender med at skifte mening tre dage senere, når hashtag-tilbagetrækningerne sparker ind. Ligeledes vil hverken du (eller nogen anden) være i stand til at tilmelde dig med det samme brugernavn nogensinde igen.

Hvis du er usikker på muligheden for at få adgang til din Instagram-konto på et senere tidspunkt, tilbyder Instagram en midlertidig deaktiveringsfunktion. Dette giver dig mulighed for at deaktivere din konto i en kort periode og stadig få adgang til den senere. Det lyder ikke tiltalende, men vi har beskrevet hvordan du deaktiverer din konto nedenfor.

Trin 1: Naviger til siden "Slet din konto"

Desværre kan du ikke slette din Instagram-konto direkte fra mobilappen, hvilket betyder at du skal besøge Instagram-webstedet for at gøre det. Der er heller ingen nem måde at få adgang til Slet din konto side fra din profil, hvilket er lidt frustrerende. Den nemmeste måde, lige nu, er at gå direkte til sletningssiden.

Hvis du ikke allerede er logget ind i din browser, skal du tage denne tid til at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, før du klikker på Log på knappen under disse tekstfelter. Alternativt kan du klikke på det blå Glemte og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode. Du bliver nødt til at kende dit brugernavn eller din e-mail, der er knyttet til din konto for at slette det.

Trin 2: Vælg en grund til at rejse

Herfra skal du vælge årsagen til, hvorfor du vil slette din konto. Nogle af grundene inkluderer at være for travlt til appen, dataproblemer eller problemer, der skyldes angreb på annoncer. Vælg den valgmulighed, der bedst passer til din situation - det betyder ikke noget, hvilken du vælger - i rullemenuen ud for Hvorfor sletter du din konto? Når du er færdig, skal du indtaste din adgangskode i det resulterende tekstfelt.

Trin 3: Slet din konto

Du er næsten der, men husk, der er ingen måde at komme tilbage eller endda bruge det samme brugernavn, når du har slettet din konto. Når du har besluttet, at du vil fortsætte, skal du klikke påSlet min konto permanentknappen nederst. Og det er det! Hvis du vil slette en anden konto, skal du logge ind igen og gentage processen.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan Instagram ikke slette en konto for dig (eller for dit barns konto for den sags skyld). Du skal være i stand til at logge ind på den konto, du vil slette for at udføre gerningen. Når du har gennemgået bekræftelsesprocessen, er der intet andet, du skal gøre. Din Instagram-konto fjernes for altid fra det sociale netværk.

Seneste indlæg