De 4 trin til at fravælge Googles delte påtegninger

her er hvordan du kan undgå at være en stjerne på en af ​​googles delte påtegninger google

Vi ved alle, hvordan Facebooks indsats for sponsorerede historier gik - men Google går alligevel til det. Da Google frigiver en opdatering af sine servicevilkår en hel måned forud for den planlagte implementering - tak for heads up, fyre - skal du arbejde hurtigt, hvis du ikke vil have dine ansigter vist i disse annoncer.

Her er, hvad delte påtegninger er, i en nøddeskal: Dybest set vil Google bruge dit profilnavn, foto og enhver handling, du har foretaget, mens du er logget ind på din Google-konto (inklusive kommentering, følgende, + 1ing) til anbefalingsformål (også kendt som onlineannoncering). Søgemaskinen kan knytte din identitet til anmeldelser af restauranter, produkter, butikker og andre varer, du klikker på eller køber i Google Play Butik. Indrømmet, at "de eneste, der ser [anbefalinger], er de personer, du har valgt at dele dette indhold med", bruger ændringen dig stadig utilsigtet som en ansat sælger af ting, du ikke nødvendigvis ønsker at blive officielt knyttet til.

google delt påtegning prøve 1google delt påtegning prøve 2google delt påtegningseksempel 3

Delte påtegninger er stort set den samme væsen som Facebooks sponsorerede historier, men i modsætning til sidstnævnte havde Google den gode mening at give brugerne en reel måde at fravælge.

Her er en hurtig trin for trin for at sikre, at du ikke bare bliver endnu et ansigt på en Google-annonce:

1. Gå til Google.com og log ind med din konto (eller tilmeld dig, hvis du af en eller anden underlig grund ikke har en konto endnu).

delte godkendelser fra Google fravælger 12. Gå til Delte påtegninger, som kun er tilgængelige via en Google+ konto. Du bliver bedt om at opgradere din konto, hvis du endnu ikke har gjort det.

google delte påtegninger fravælger 2

3. Sørg for at læse hele siden igennem. Find den del, hvor der står "Baseret på min aktivitet viser Google muligvis mit navn og profilbillede i delte påtegninger, der vises i annoncer." Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, og tryk på Gem. Google vil gøre et sidste forsøg på at afskrække dig fra at deaktivere indstillingen, men hvis dine venner var interesserede i dine anbefalinger, kan de bare spørge dig rigtigt?

Google delte påtegninger fravælger 3

4. Gå videre og klik på Fortsæt.

Du er nu fravalgt Googles Shared Endorsements-program. Tillykke! Lev videre i forhold til ingen anonymitet, internetbruger!

Seneste indlæg