Tinders profil Del-knap giver dig mulighed for at spille Matchmaker

tindafingerNæste gang du er på Tinder, skal du tænke på en af ​​dine venner, mens du skubber gennem potentielle kampe.

Datingappen tester i øjeblikket en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at dele andre kandidaters profiler. Tinder hævder, at funktionen vil tilskynde brugerne til at tage et skridt tilbage fra deres eget online kærlighedsliv for at spille matchmaker til deres venner.

Tinder 'del' -mulighed er placeret under en brugerprofil til højre. Tinder 'del' -muligheden er placeret under en brugerprofil til højre.

I den nuværende testfase er muligheden for at dele en profil rullet ud til en lille gruppe af datingappens brugere. Ved blot at trykke på deleknappen, der ligner en bakke med en opadvendt pil indeni, sendes et midlertidigt link via tekst til en ven. Din valgte kontaktperson har derefter mulighed for at klikke igennem til den profil, du har valgt, for at stryge til venstre eller højre baseret på deres præference (desværre kan du ikke vælge for dem). Det er et løb mod tiden, da linket udløber efter fem klik eller 72 timer, hvilket opfordrer din ven til at træffe en beslutning. Derudover kan funktionen også bruges til at bede dine venner om råd i at træffe en beslutning om en bruger, du potentielt er interesseret i.

Husk, at hvis du er en Tinder-bruger, kan din profil også deles. Appen giver dig dog mulighed for at deaktivere delingsfunktionen for dig selv ved at besøge dine Discovery-indstillinger (det samme sted, hvor du kan ændre dine præferencer i henhold til alder og køn).

Tinder antyder, hvordan algoritmen fungerer, tilføjer, at hvis du stryger på en profil, der er delt med dig, kan din profil muligvis vises i deres anbefalinger. Og hvis I begge stryger til højre, vil det selvfølgelig resultere i en kamp. Kun denne gang er det et par, du har din ven at takke for.

Seneste indlæg