Alle fastgjort? Sådan slettes din Pinterest-konto

pinterest på en smartphone prykhodov / 123RF Måske har du Pinterest-ed dig vej ind i et sort hul af håndværksforsyninger, og den eneste måde at bremse afhængigheden er at gå kold kalkun. Måske kom du aldrig rigtig ind på online humørbrættet, eller måske har du både en personlig og en forretnings Pinterest og har ikke brug for begge dele. Uanset hvad du ønsker at få din Pinterest-profil offline. Pinterest tilbyder to muligheder for at slette en konto: en deaktivering, der fjerner alt fra det offentlige øje, men efterlader det intakt, hvis du tilfældigvis skifter mening, og en fuldstændig sletning, der ikke ser tilbage. Begge muligheder er heldigvis ret ligetil. Find ud af, hvordan du sletter din Pinterest-konto i denne hurtigvejledning.

Sådan deaktiveres din Pinterest-konto

hvordan du sletter din pinterest-kontohvordan du sletter din pinterest-konto

Er du ikke sikker på, om du er klar til at opgive fastgørelse permanent? Deaktivering af en konto betyder, at din profil, herunder dine pins, ikke længere er synlig offentligt, og at dine andre sociale mediekonti ikke længere er forbundet til din Pinterest-konto.

  1. Mens du er logget ind på Pinterest, skal du klikke på din profilknap. I Pinterest-appen er det ikonet "person" nederst på skærmen. Hvis du bruger en webbrowser i stedet, skal du klikke på menuen "Gemt" øverst.
  2. Få adgang til dine Pinterest-indstillinger ved at klikke på boltikonet (det er den sekskant med en cirkel skåret ud af midten). I appen er det øverst til højre, mens det er inde i din profil. Desktop-brugere kan finde det lige over deres brugernavn på deres profilside.
  3. På mobil skal du trykke på "Rediger indstillinger" og derefter rulle ned til bunden og vælge "deaktiver konto". Klik på "deaktiver konto" på et skrivebord under "Grundlæggende konto".
  4. Bekræft din beslutning i det næste vindue.

Sådan slettes din Pinterest-konto

Sletning af en Pinterest-konto er lige så let som at deaktivere en. For at sikre, at du virkelig vil miste alle disse pins permanent, genopliver Pinterest kontoen, hvis du logger ind igen inden for to uger. Ellers er Pinterest-kontoen lige så væk, som Pinterest fejler, der møder bunden af ​​skraldespanden.

  1. Gå til din profil - tryk på ikonet "person" i appen (nederst på skærmen) eller klik på "Gemt" indstillingen øverst på en stationær computer.
  2. Få adgang til dine kontoindstillinger ved at trykke på boltikonet (det er den sekskant med en cirkel skåret ud af midten). Mobilbrugere finder det øverst til højre på deres profil ved siden af ​​søgefeltet, mens de er i en desktop-browser, og denne indstilling er over dit brugernavn, når du ser din profil.
  3. Når du er inde i kontoindstillingerne, skal du trykke på "Rediger indstillinger", hvis du er i appen eller "Grundlæggende konto" i en browser.
  4. I appen skal du rulle til bunden og vælge "luk konto." Hvis du er i en browser og ikke i appen, skal du vælge knappen "deaktiver konto" i slutningen af ​​indstillingerne for Kontobasis.
  5. Bekræft dit valg i det næste vindue - i en browser, da begge muligheder er under deaktiveringsindstillingen, skal du vælge "permanent luk konto" i stedet for deaktivering.

Husk, at hvis du sletter din Pinterest-konto, arkiverer Pinterest dataene i to uger, og alt hvad du skal gøre er at logge ind og klikke på et genaktiveringslink i din e-mail, hvis du skifter mening. Hvis du deaktiverer din konto, kan du når som helst logge ind for at genaktivere og stadig har adgang til de gemte pins.

Seneste indlæg