Sådan slettes beskeder i Facebook Messenger

Facebook Messenger er en af ​​de sociale medieplatforms mest populære funktioner, og selvom det er en fantastisk måde for brugere at have private samtaler, bruges den også af mange som en måde at starte en kamp på eller sige ting, de ikke rigtig mener. Det er ikke ualmindeligt at begå en fejl på Messenger eller straks fortryde at have sendt en besked.

Tidligere, da disse fejl skete, måtte vi bare lade dem sidde der, bevaret i Facebook Messenger i al evighed. Nu er dette ikke længere tilfældet.

Yderligere læsning

  • Sådan opretholdes dit privatliv på Facebook
  • Bedste sms-apps
  • Sådan bruges Facebook

Du kan også arkivere og slette hele tråde, som du ikke længere ønsker at se på. Sletning af Facebook-beskeder på din stationære eller mobile enhed tager kun få sekunder, men sletning af hele tråde gælder kun for din egen indbakke, ikke dine venner. Sådan gør du:

Sletning af beskeder på skrivebordet

Trin 1: Log ind på Facebook som du normalt ville.

Trin 2: Klik på chatboblen i øverste højre hjørne efterfulgt af Se Alt i Messenger. Sidstnævnte mulighed findes nederst til venstre.

FB Messenger Desktop screenshot trin 2 skærmbillede

Trin 3: For at slette en hel meddelelsestråd skal du holde markøren over samtalen og klikke på ikonet for de tre vandrette prikker i højre side af meddelelsen i din indbakke. Vælg derefter Slet fra den menu, der dukker op.

FB Messenger desktop-skærmbillede skærmbillede

Trin 4: Du får derefter tre muligheder:Afbestille, Slet, eller Skjul samtale. Klik på Sletat fortsætte.

Trin 5: For at slette en del af din samtale skal du klikke ind i samtalen og holde markøren over den besked, du vil slette. Klik derefter på de tre vandrette prikker, og tryk på Fjerne.

Skærmbillede af, hvordan du fjerner FB-besked fra desktop FB Messenger skærmbillede

Trin 6:Hvis der er gået mindre end 10 minutter siden du har sendt beskeden, får du muligheden for at fjerne beskeden for alle eller bare for dig selv. Når du har foretaget dit valg, skal du trykke på fjern.

Personen i den anden ende af samtalen kan se, at du fjernede en besked, hvis du valgte indstillingen for alle, men indholdet vil ikke længere være tilgængeligt. Hvis det har været mere end ti minutter, kan du kun fjerne beskeden for dig selv.

Sletning af beskeder på din mobile enhed

Trin 1: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du downloade Messenger-appen til enten iOS eller Android og logge ind som normalt.

Trin 2: Hvis du vil slette en hel samtale, skal du holde tråden nede eller stryge til venstre og vælge den røde papirkurv. Vælg derefter Slet at bekræfte.

FB Messenger mobil skærmbillede skærmbillede

Trin 3: Hvis du bare vil slette en enkelt besked, skal du gå ind i samtalen, holde den besked, du vil slette, nede og vælge Fjerne på bunden.

FB Messenger mobil skærmbillede skærmbillede

Hvis der er gået mindre end 10 minutter siden du har sendt beskeden, får du muligheden for at fjerne beskeden for alle eller bare for dig selv. Når du har foretaget dit valg, skal du trykke på fjern. Personen i den anden ende af samtalen kan se, at du fjernede en besked, hvis du valgte indstillingen for alle, men indholdet vil ikke længere være tilgængeligt. Hvis det har været mere end ti minutter, kan du kun fjerne beskeden for dig selv.

Seneste indlæg