Sådan blokeres nogen på Pinterest (eller ophæver dem blokering af dem)

hvordan man blokerer nogen på Pinterest iPad Pinterest app Marcel De Grijs / 123RF Spam dræber dit online humørbræt? Mens Pinterest-profiler alle er offentlige, kan brugerne vælge at blokere pinners for at forhindre beskeder, likes og kommentarer på deres egne Pins. Funktionen har været tilgængelig siden 2012 og giver brugerne en måde at blokere både spammere og negative kommentatorer; det giver dig også mulighed for at forhindre andre brugere i at interagere med dine ben uanset årsag. Hvis du er uklar om, hvordan du bruger funktionen, har vi dog sammensat en guide til, hvordan du blokerer nogen på Pinterest sammen med en mere omfattende guide til, hvordan du bruger Pinterest.

Hvad gør blokering af nogen på Pinterest?

Pinterest er en offentlig platform, hvilket betyder, medmindre du fastgør til et hemmeligt kort, kan du ikke kontrollere, hvem der ser dine pins. Det er vigtigt at forstå, at en blokeret bruger stadig kan se dine pins, hvis de navigerer til din offentlige profil. Mens en blokeret bruger stadig vil kunne se dine pins, hvis de navigerer der, kan de ikke følge dine boards, sende dig besked eller kommentere eller lide dine pins. Blokerede brugere vises heller ikke i dit nyhedsfeed, men de vises i søgeresultater, feeds og gruppebord.

Hvis du tidligere har fastgjort eller kunne lide brugerens indhold, forsvinder dine pins ikke, når du har blokeret brugeren. Hvis du vil slippe af med benene, skal du manuelt gå ind og løsne hver enkelt.

Den blokerede bruger modtager heller ikke en underretning om blokken, så du vil ikke fornærme nogen i det øjeblik du trykker på blokknappen. De vil dog finde ud af, om de prøver at følge dig eller interagere med en af ​​dine ben.

Pinterest bemærker også, at brugerne skal rapportere enhver chikane og cybermobning efter at have blokeret den pågældende bruger.

Sådan blokeres nogen på Pinterest

Trin 1: For at blokere nogen på Pinterest skal du først finde personens offentlige profil. Du kan navigere til en profil ved at trykke på brugernavnet inde i en nål. Alternativt kan du begynde at skrive brugerens navn i søgefeltet og klikke Mennesker at søge udelukkende efter brugere.

Trin 2: Når du er inde i brugerens profil, er blokering kun et spørgsmål om at finde de rigtige ikoner. Hvis du trykker på flagikonet, der ligger over brugernavnet og ved siden af ​​følgeknappen, blokeres denne bruger. Klik på det røde Blok knappen i pop op-vinduet for at afslutte din beslutning. Bemærk, at processen er den samme for både desktop- og app-iterationer af Pinterest.

Hvis du ombestemmer dig ...

Brug for at fjerne blokeringen af ​​en bruger? For at fjerne blokering af nogen på Pinterest skal du blot navigere til deres profil og trykke på Fjern blokering ikon.

At blokere nogen på Pinterest er dog let at gøre og forhindrer dem i at sende dig beskeder og kommentarer. Mens blokke ikke forhindrer en bruger i at se din profil, forhindrer indstillingen kommentarer og meddelelser fra den pågældende bruger. Husk bare, at blokering af en bruger ikke gør et indlæg mindre offentligt, så hvis du fastgør noget, du ikke ønsker, at offentligheden skal vide om, skal du fastgøre et hemmeligt kort. Nu tilbage til at skabe det trendsættende humørbræt, sans spam.

Seneste indlæg