Sådan slukkes Snapchats Snap Map

Snapchats Snap Map, som giver brugerne adgang til offentlige indlæg, der er knyttet til bestemte placeringer, blev mødt med forståelig kritik, da den først rullede ud i 2017. Selvom funktionen oprindeligt blev markedsført som en måde at se indlæg uploadet til Our Story - noget der viste sig nyttigt i kølvandet på orkanen Harvey - det faktum, at appen delte din placering, hver gang du åbnede den, blev slags fejet under tæppet.

Yderligere læsning

  • Sådan bruges Snapchat
  • Syv skjulte Snapchat-funktioner til at chatte med venner

Udover de åbenlyse farer kan denne funktion udgøre for yngre brugere eller dem, der ikke er fortrolige med mulighederne for placeringsdeling, hvem vil virkelig have deres venner (eller forældre for den sags skyld) at vide, hvor de er til enhver tid? Mange brugere aktiverede sandsynligvis funktionen, når de sendte ind i Our Story for første gang uden at vide præcis, hvor meget adgang de gav appen. Heldigvis har vi skitseret, hvordan du deaktiverer Snap Map nedenfor, samt måder at begrænse, hvem der kan se din placering, hvis du vil beholde den aktiveret.

Hvordan fungerer Snap Map nøjagtigt?

Hvis du har aktiveret funktionen, opdateres din placering på Snap Map, når du åbner Snapchat. Præcise placeringsdata vises kun i en kort periode, men generelle placeringsdata kan opbevares i længere tid (selvom det er uklart, hvor længe disse perioder er). Hvis du trykker på en vens Bitmoji på kortet, ser du, hvornår deres placering sidst blev opdateret. Dette afspejler også sidste gang de åbnede appen, og de kan gøre det samme for dig. Placeringer forbliver på kortet i op til otte timer, forudsat at du ikke åbner appen igen i denne periode. Hvis der er gået mere end otte timer, siden du sidst åbnede appen, forsvinder din placering fra kortet indtil næste gang du gør det.

Du kan også trykke på hotspots, farverige punkter på kortet, der angiver aktivitet, for at se de offentlige indlæg i dette område. Du kan også zoome ind og ud på kortet som med enhver dedikeret navigationsapp. Du kan også se sponsorerede begivenheder eller nyhedsværdige historier med en kort beskrivelse ud for dem, som du kan klikke for at få adgang til tilknyttede Snaps.

Aktivering af Ghost Mode

hvordan du slår snapchat-kortindstillinger frahvordan man slukker snapchat kort snap

Hvis du ikke kan lide ideen om, at dine venner altid skal vide nøjagtigt, hvor du er (og hvem ville?), Kan du aktivere Ghost-tilstand, som forhindrer din placering i at blive opdateret på kortet. Du kan stadig sende et indlæg til Our Story med Ghost Mode aktiveret, men det vil give dig ro i sindet, at ingen følger alle dine træk. Sådan gør du:

Trin 1: Åbn Snapchat

Start først Snapchat-appen på din iPhone, iPad eller Android-enhed. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du indtaste din e-mail og adgangskode, før du åbner kameradelen af ​​appen.

Trin 2: Find Snap Map

Brug to fingre til at klemme ind mod midten af ​​skærmen for at få adgang til Snap Map.

Trin 3: Åbn indstillinger, og slå Ghost Mode til

For at få adgang til dine indstillinger skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen. Skift derefter diaset ved siden af ​​Ghost Mode, som skal være det første element på den resulterende liste.

Når Ghost Mode er aktiveret, kan dine venner ikke se din placering på kortet. Du vil stadig kunne se din egen avatar, men den vil have et blåt Snapchat-logo foran ansigtet for at indikere, at andre brugere ikke kan se det. Husk, at du når som helst kan slå Ghost Mode fra ved at følge de samme trin.

Redigering af dine privatlivsindstillinger

Hvis du har det godt periodisk deler din placering, kan du stadig begrænse de personer, der har adgang til dine data. Under Ghost Mode i dine indstillinger er et afsnit med titlen Hvem kan se min placering. Uanset hvilken mulighed der har et blåt flueben ved siden af, er den mulighed, du aktuelt har valgt.Mine vennerhenviser til alle de brugere, du har tilføjet på Snapchat, som også har tilføjet dig tilbage.Mine venner, undtagengiver dig mulighed for at vælge bestemte venner, du ønsker at skjule din placering fra, ogKun disse vennerlader dig vælge de fælles venner, der vil have adgang til dine placeringsdata.

Vælg den valgmulighed, du er mere komfortabel med, eller følg trinene ovenfor for at forhindre, at din placering deles helt.

Seneste indlæg