Sådan slettes din Twitter-konto

Pexles / Freestocks.org

Træt af den 280 tegn store mikroblogging-platform, der er Twitter? Syg af alle de modbydelige hashtag-tendenser, sponsorerede tweets, manglende høflighed og trolde? Heldigvis er det ikke kompliceret at slette din Twitter-konto - faktisk er processen let, hvis du ved hvad du laver.

Bemærk, at der ikke er nogen måde at straks slette din profil. I stedet følgende trin vilje deaktiver din konto, hvorefter den står i kø til permanent sletning. Og du vil ikke være i stand til at deaktivere din konto fra mobilappen, hvilket betyder, at du skal besøge det aktuelle websted for at gøre det. Når det er gjort, gemmer Twitter dine data i 30 dage, så du kan logge ind og genaktivere din konto, hvis du skifter mening og beslutter, at du virkelig ikke kan leve uden #FollowFridays.

Selvom Twitter fjerner din konto, garanterer det ikke, at dine tweets ikke indekseres af søgemaskiner som Google og Bing. Det betyder, at dine tweets stadig kunne eksistere et eller andet sted - et ikke-problem, hvis du naturligvis sendte uskyldige ting. I henhold til Twitter-politikken kan du ikke genaktivere din konto efter 30 dage. Hvis du har samlet et stort antal, mister du dem for evigt.

Hvis du er klar til at trække i aftrækkeren og afslutte din Twitter-konto, skal du tjekke nedenstående instruktioner for detaljer.

Trin 1: Naviger til Twitter og log ind på din profil, som du normalt ville.

Trin 2: Klik på dit avatarikon i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg "Indstillinger og privatliv" fra den resulterende rullemenu.

Trin 3: Rul ned til bunden af ​​siden, og klik på "Deaktiver konto." Dette fører dig til en sidste side med detaljer om, hvordan deaktivering fungerer. Klik på "Deaktiver" når du har læst oplysningerne.

twitter-delete-screen-2

Trin 4: Når du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode til din konto for at bekræfte, at du virkeligvirkelig vil deaktivere din konto. (De vil have dig til at blive, ikke?) Derefter er du 30 dage væk fra at være fri. Deaktiveringen skal sparke ind efter et par minutter, men nogle af dine oplysninger kan muligvis ses på siden i et par dage bagefter. Vær sikker på at det bliver tørret med tiden.

I deaktiveringsperioden vil dit brugernavn ikke være tilgængeligt til at starte en ny konto, før de 30 dage er udløbet. Hvis du vil bruge dette brugernavn eller den e-mail til at oprette en ny Twitter-konto inden da, skal du først ændre dit Twitter-brugernavn og din e-mail.

Igen er sletning af Twitter permanent, når du er forbi den 30-dages deaktiveringsperiode - du kan ikke få tilbage de gamle tilhængere eller arkivet med dine gamle tweets. Twitter har værktøjer på plads til at ændre dit brugernavn, håndtering eller e-mail uden at starte forfra, så inden du sletter, skal du sørge for, at det er en ændring, du virkelig vil foretage.

Seneste indlæg