Med Instagram kan du nu fjerne tilhængere fra din side

Facebook ejer også Instagram, Oculus (producent af Oculus Rift og Oculus Go) og WhatsApp.

Du har altid været i stand til at følge disse irriterende overplakater eller ikke længere markante andre på Instagram, men aldrig før har du haft mulighed for at udøve sådan kontrol over din egen fotostream. Det er rigtigt, venner - du kan endelig beslutte, hvem der kan se de billeder, du lægger på det Facebook-ejede fotodelingssite, da Instagram er begyndt at teste muligheden for at fjerne tilhængere med blot et par tryk.

Mens private kontobrugere tidligere har haft mulighed for at fjerne tilhængere, har den samme funktionalitet ikke været tilgængelig for resten af ​​os. I det mindste ikke for nylig. I de sidste par måneder har en voksende andel af offentlige konti set muligheden for manuelt at suspendere visningsrettigheder. Og nu ser det ud til, at en større gruppe af Instagram-brugere (i det mindste på Android) får den samme mulighed. Instagram har bekræftet, at det tester fjernelsen af ​​tilhængere, selvom det endnu ikke har givet yderligere oplysninger om en komplet implementering af alle Instagram-konti.

Mens du kunne blokere brugere før, er fjernelsesmuligheden lidt mindre in-your-face. Instagram påpeger, at når du vælger at fjerne en tilhænger, vil han eller hun ikke blive informeret om handlingen. Det betyder, at der i det mindste er plausibel benægtelse på din side, når din tidligere tilhænger begynder at undre sig over, hvorfor dine fotos, som en gang var synlige for dem, ikke længere er synlige.

Instagram har rullet ud en række ændringer i de sidste adskillige måneder - senest tilbød den en "mute" -knap, der ligesom sin Facebook-forælder giver dig mulighed for at fortsætte med at følge enkeltpersoner og samtidig helt fjerne muligheden for faktisk at se deres indlæg .

Hvis du vil se, om du har mulighed for at fjerne en tilhænger eller ej, skal du gå til din egen profil, trykke på tilhængerknappen og derefter kigge efter ikonet med tre lodrette prikker til højre for en persons navn . Du skal derefter blive mødt med muligheden for at fjerne ham eller hende (hvis du har mulighed). iPhone-brugere (som mig selv) har endnu ikke set funktionen, selvom vi kun kan forestille os, at den snart kommer.

Seneste indlæg