Sådan låser du op for Facebooks redesign af desktop til tidlig adgang

Facebook på skrivebordet vil snart se meget tættere på den version af det sociale netværk, der findes på din telefon, da et meget forventet redesign begynder at sive ud. Torsdag den 19. marts begyndte Facebook at udrulle muligheden for at tilmelde sig et nyt strømlinet desktop-design, der også tilbyder nye funktioner som hurtigere ydeevne og en mørk tilstand. Det nye design bliver standard look for facebook.com senere på året, fortalte virksomheden Digital Trends.

Først annonceret på F8 bruger den opdaterede facebook.com en navigation, der ligner den i mobilappen, med faner til hjemmet, Watch, Marketplace, Groups og meget mere. Med den større skærmstørrelse er yderligere genveje dog gemt i et sidebjælke til venstre. Historier hopper også til toppen og banker statusopdateringsfeltet ned et hak.

Forrige Næste 1 af 3 Facebook redesign hvordan man vælger nyhedsfeedFacebook redesign hvordan man vælger darkmodeFacebook redesign hvordan man tilmelder sig profil

Omlægningen handler om mere end bare et mere minimalistisk udseende, der er i overensstemmelse med mobilappen. Facebook siger, at designet hjælper brugerne med at finde det, de leder efter hurtigere, mens hjemmesiden og de efterfølgende sider også indlæses hurtigere. Når du opretter en ny begivenhed, side eller gruppe, viser webstedet en forhåndsvisning i realtid, mens du arbejder.

Hvis du vælger det nye design, får brugerne tidligt adgang til den nye mørke tilstand. Visningsindstillingen er designet til at minimere skærmens lysstyrke og blænding for at rulle om natten.

Mens det nye look vil være standard for alle senere på året, udruller Facebook først designet som en opt-in-funktion - hvilket betyder, at du kan prøve det tidligt og gå tilbage til den klassiske Facebook (for nu), hvis du hader det. Ikke alle brugere har adgang endnu, men Facebook udruller designet til "de fleste brugere", der starter i dag.

For at tænde for det nye design skal du gå til menuen Indstillinger og vælge den indstilling, der siger "se ny Facebook." For at skifte tilbage skal du gå til den samme menu, men vælge "skift til klassisk Facebook."

Da Facebook delte med den oprindelige meddelelse om redesign, fokuserer designet også på samfund med lettere adgang til grupper og mulighed for at dele indlæg direkte til grupper uden at forlade nyhedsfeeden. Fællesskabet slutter sig til privatlivets fred som et stort fokus for platformen og CEO Mark Zuckerberg.

Seneste indlæg