Sådan slettes din Snapchat-konto

Snapchat er et af de mest populære sociale medianetværk blandt unge voksne, der har næsten 200 millioner daglige aktive brugere i første kvartal af 2018. Mens der for nylig har været fyringer og berømthedsreaktion, er multimedie-messaging-appen - bedst kendt for sine kortvarige "snaps" ”Og skøre sæt filtre - forbliver en unik og sjov måde at dele livets største (og mindste) øjeblikke, når de sker. Når appen er installeret, giver den dig mulighed for at sende uformelle beskeder og fotos til dine venner og familie, som derefter forsvinder et par sekunder, efter at de åbner dem. Med historier - en milepælsfunktion, som Snapchat først blev rullet ud i slutningen af ​​2013 - kan du også sende billeder eller videoer af dine daglige aktiviteter, som alle, der følger dig, kan se (men disse forsvinder efter 24 timer). De har for nylig introduceret et værktøj til at slette beskeder, hvis du fortryder det, du sendte.

Mens det til tider er lunefuldt og underholdende, anerkender vi, at Snapchat ikke er for alle. Især med den nyeste designudrulning, der adskiller venner fra mærker, får vi, at det måske er tid til at komme videre. Hvis du fandt dig selv forvirret af den indre funktion i mobilappen eller bare er træt af den konstante spærring af overbærende selfies og uendelige hundefiltre, kan det være den bedste måde at bevare din sundhed på at slette din konto. Sletning af Snapchat-appen fra din iPhone eller Android-enhed kan spare dig meget tid (og batteristrøm) i det lange løb.

Klar til at træde ud af den gule nuancer? Sådan slettes din Snapchat-konto en gang for alle.

Tid til at trække stikket ud

Trin 1: Desværre tillader Snapchat dig ikke at slette din konto direkte fra mobilappen, hvilket kan være lidt irriterende, når du overvejer, at al dens funktionalitet er indlejret i appen. I stedet skal du gå over til Snapchats websted ved hjælp af din valgte browser. Husk dog, at dette skal fungere i næsten enhver browser, inklusive Safari, Chrome eller ethvert andet tilbud, du har installeret på din telefon.

Trin 2: Når du er landet på den korrekte side, skal du indtaste de relevante legitimationsoplysninger (brugernavn eller e-mail og adgangskode), kontrollere, at du ikke er en robot ved hjælp af afkrydsningsfeltet i captcha-feltet og klikke på den lillaLog på knappen for at få adgang til dine kontooplysninger.

Trin 3: Find derefter og klik på den guleSlet min kontoknap nær bunden af ​​den resulterende menu.

Trin 4:Du vil blive dirigeret til en skærm, hvor du skal indtaste din adgangskode igen, og klik derefter på "Fortsæt".

Trin 5: Hvis du ser billedet ovenfor, er du færdig! Snapchat deaktiverer straks din konto, men du bliver nødt til at vente 30 dage, før din konto slettes permanent. Dette er noget af en sikkerhedsfunktion, hvis du skifter mening og ikke kan leve uden dansende hotdogs, Snapchats allestedsnærværende ansigtsudvekslingsfunktion eller et andet filter, der er blevet en del af dit liv (på godt og ondt). Når det er sagt, hvis du vælger at gøre det, kan du nemt reaktivere din konto ved at logge ind med dine gamle oplysninger. Dog advares om, at du ikke kan hente eller ændre din adgangskode, mens din konto er deaktiveret.

Sociale medier kan være en fantastisk måde at oprette forbindelse til venner og opbygge et personligt netværk på, men mange af os kan måske gå tabt i havet af digital støj på et eller andet tidspunkt. Alt, hvad der kræves, er en dårlig oplevelse - eller ønsket om at bruge din tid på at gøre noget mere produktivt - for at tilskynde os til at gå væk fra vores smartphones. Uanset hvad dine grunde er til at tage en pause eller beslutte at give afkald på sociale netværk helt, er vi her for at hjælpe. Når alt kommer til alt, at konstant sende snaps til alle, du kender, ikke definerer dig.

Ønsker du at trække stikket ud yderligere? Se vores guider til sletning af dine Tinder- og Facebook- eller Instagram-konti.

Seneste indlæg