Sådan slettes din Facebook-grafsøgningsaktivitet

Slet din Facebook-historie

Facebook Graph Search har en ubehagelig overraskelse, der venter på dig. Vidste du, at du kan besøge alle dine Facebook-søgninger (og andre aktiviteter)? Disse aktiviteter er gemt i alt hvad du laver på Facebookned til minutdetaljerne. I nogle tilfælde går disse data kun et par år tilbage eller bare et par måneder - men det er stadig skræmmende, ikke? Så med Facebook-grafsøgning, der udrulles til flere brugere og opmuntrende søgninger efter næsten alt, har vi lavt niveauet for, hvordan vi sletter denne log fra nogensinde at se dagens lys.

Klik på "Aktivitetslog"

facebook aktivitet log knap

Hvis du klikker på knappen "Aktivitetslog" øverst til højre på din Facebook-profil ved siden af ​​tandhjulsikonet, der fører dig direkte til din Facebook-aktivitetsside.

Sidebemærkning: Sådan overflader du aktiviteter med "Inkluder kun mig"

facebook inkluderer kun mig aktivitet

Dette er vigtigt, så undskyld den korte tangens. Hvis du klikker på afkrydsningsfeltet "Inkluder kun mig aktivitet", som også kan findes i øverste højre hjørne af siden Aktivitetslog, vil du bemærke, at alle dine søgninger og andre aktiviteter, der er mærket med låsikonet, overflade midt i dine andre aktiviteter. Som standard er "Inkluder kun mig" -aktiviteter skjult fra din log, inklusive dine søgninger.

Klik på "Mere" for at åbne flere filtre

Facebook-aktivitetslog mere

For at slette historikken for dine aktiviteter kan du gå gennem listen og uvenne folk i modsætning til indhold og slette indlæg. Eller hvis du bare er virkelig bekymret for at slippe af med spor af de søgeudtryk, du har tilsluttet Facebook, er der en one-stop-løsning til at slette alle dine søgninger i et øjeblik (vi kommer til det et øjeblik) .

I venstre kolonne under Aktivitetslog skal du klikke på "Mere" under hvor det står "Fotos", "Synes godt om" og "Kommentarer" for at udvide og åbne yderligere filterindstillinger.

Klik på “Søg”

facebook aktivitetslogsøgning

Nederst i dette afsnit ovenfor indstillingen med titlen "Mindre" finder du et ikon mærket "Søg". Klik på dette.

Ryd søgninger

Facebook-aktivitet rydder søgninger

Nu er vi næsten færdige. Øverst til højre på siden, hvor alle dine søgeudtryk er anført, finder du en indstilling med navnet "Ryd søgninger". Klik igen på denne mulighed.

Hvis du ikke allerede har fundet den, kan indstillingen findes lige over måned og år.

Bekræft Ryd søgning

facebook aktivitet ryd søger bekræftelse

Når du klikker på "Ryd søgninger", popper Facebook et bekræftelsesfelt, hvor du bliver spurgt, om du virkelig vil slette en historik med dine søgninger. Bekræft ved at klikke på knappen "Ryd søgninger". Men inden du klikker og sletter din søgehistorik, vil du måske høre Facebook ud - selvom beslutningen i sidste ende er op til dig.

Det sociale netværk har dog en god grund til at spørge to gange, og det har at gøre med Graph Search. Facebooks grafsøgningsresultater er tæt knyttet til din historie med tidligere søgninger, og det skyldes, at for hver søgning, du foretager, får Facebook en bedre idé om dine søgevaner, hvilket betyder, at det sociale netværk over tid er i stand til bedre at skræddersy søgeresultater til du. Hvis du ender med at slette en registrering af dine søgninger, skal Facebook starte fra bunden og sandsynligvis ikke være i stand til at tjene bedre resultater. Men det er bare en mindre besvær for en ro i sindet.

En tom søgehistorik

Facebook-aktivitetssøgninger ryddet

Hvis du har besluttet at rydde dine søgninger, voila, er du nu færdig, og du skal blive mødt med en tom side med søgehistorik, der venter på at blive udfyldt igen. Nu ved du, hvordan du renser din historie til næste gang.

Hvis du virkelig er bekymret for dit privatliv, kan du altid slette din Facebook-konto direkte for godt.

Seneste indlæg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found