Sådan slettes Tinder og din Tinder-konto

Femten procent af amerikanske voksne har brugt en online dating-tjeneste på et eller andet tidspunkt i deres liv for at finde kærlighed (eller lyst), ifølge Pew Research, hvor mange henvender sig til den nu berygtede dating / tilslutnings-app Tinder. I 2014 - kun to år efter sin oprindelige lancering - havde Tinder nået over 50 millioner brugere og registrerede en milliard "swipes" om dagen, og antallet fortsætter med at vokse. Tinder har transformeret moderne dating.

Sikker på, der er kommet mange succesrige relationer og tilfredsstillende seksuelle møder ud af denne app, men Tinder er ikke uden problemer. Fra overfladiske møder, hvor værdi ser ud over personlighed, til problematisk forretningspraksis, til en spænding af uhensigtsmæssige meddelelser og fotos, kan nogle brugere være på udkig efter at springe skib eller prøve lykken ved dating IRL.

Det er ikke nok at slette Tinder permanent bare ved at slette appen, uanset hvad nogen har fortalt dig. Hvis du er klar til at sige farvel til dine kampe og beskeder for altid, skal du slette din Tinder-konto. Sådan gør du:

Sletning fra appen

Trin 1. Åbn appen, og tryk på profilikonet i øverste venstre hjørne af skærmen (det er en lille grå eller lyserød buste). Vælg Indstillinger fra den resulterende skærm.

Trin 2. Rul helt ned til bunden af ​​siden, og vælg Slet konto. Du bliver nødt til at rulle forbi logout-knappen, flammesymbolet og appens versionsnummer.

Trin 3.Derefter vil du give mulighed for at sætte din konto på pause (hvilket vil gøre den privat for nye kampe, men vedligeholde dine oplysninger, hvis du nogensinde vil komme tilbage) eller slette dem. Vælg Slet min konto.

Trin 4. Appen vil derefter bede dig om at vælge årsagen til at forlade, hvilket inkluderer at have mødt nogen eller bare lede efter en ny start. Vælg den valgmulighed, der bedst passer til din situation.

Trin 5. Afhængigt af dit valg kan du blive bedt om at give yderligere oplysninger. Når du har indtastet dette, skal du klikke på Send & Slet konto. Hvis du ser meddelelsen "Konto er slettet", er du færdig! Du kan naturligvis logge ind igen, men du bliver nødt til at oprette en ny konto - du har lige slettet din, husker du?

Bemærk: Hvis du abonnerer på Tinder Plus eller Tinder Gold gennem en tredjepart, annullerer dit abonnement ikke nødvendigvis sletning af din konto. Det kan være nødvendigt at annullere dit Tinder-abonnement via Apple Store eller Google Play.

Hvis du allerede har slettet appen, har du to valg: Download appen igen og følg ovenstående instruktioner eller rul ned for at lære, hvordan du sletter din Tinder-konto ved hjælp af en webbrowser.

Sletning fra din browser

Trin 1. Gå over til Tinder's websted ved hjælp af din valgte browser, og indtast dine loginoplysninger, hvis du ikke allerede er logget ind.

Trin 2. Vælg Min profil ved siden af ​​dit profilbillede øverst til venstre på skærmen.

Trin 3. Rul ned til bunden af ​​menuen til venstre på skærmen. Vælg Slet min konto helt fra bunden.

Når du har bekræftet, vil du blive omdirigeret til startsiden, men der er intet andet at gøre. Du kan logge ind igen med dit telefonnummer eller Facebook-konto, men hvis du gør det, oprettes en ny konto.

Bemærk: Hvis du abonnerede på Tinder Plus eller Tinder Gold via en tredjepart, annullerer sletning af din konto ikke nødvendigvis dit abonnement. Det kan være nødvendigt at annullere dit Tinder-abonnement via Apple Store eller Google Play.

Ønsker du at trække stikket ud yderligere? Se vores guider til sletning af din Snapchat og sletning af dine Facebook-konti.

Seneste indlæg