Sådan linkes Instagram til Facebook

hvordan man bruger Instagram Stories

Disse dage går Facebook og Instagram hånd i hånd. De to tjenester tilbyder integration, som du simpelthen ikke finder på tværs af andre sociale medieplatforme. I modsætning til Twitter, som offentliggør dine Instagram-indlæg som grundlæggende weblinks, lader Facebook dig faktisk dele billeder direkte fra fotodelingsappen til din tidslinje og nyhedsfeed.

Det giver mening for Facebook at levere strømlinede funktioner til en populær app som Instagram, især i betragtning af at den sociale mediegigant købte platformen for 1 milliard dollars kontant. Når det er sagt, er det bedste ved at synkronisere dine Facebook- og Instagram-konti, hvor ubesværet det er. Før vi guider dig gennem processen, skal vi se på nogle af fordelene.

Hvad kan man ikke lide?

Der er flere grunde til, at du bør overveje at linke Facebook og Instagram. Linkning giver dig mulighed for at sende de billeder og videoer, du tager eller redigerer ved hjælp af den førnævnte fotodelingsapp direkte på Facebook. Hvis du er en, der nyder at få likes på Instagram - og hvem ikke? - det vil også oversættes til Facebook. Hvert billede eller video, der deles, går tilbage til sin oprindelige kilde, så du kan drive engagement, hvad enten det er fra dine venner eller et bredere publikum (forudsat at dine indlæg på begge konti er offentlige).

Facebook har også en betydeligt større brugerbase end Instagram, så der er en chance for, at det kan hjælpe dig med at nå ud til flere mennesker. Og eftersom Instagrams algoritmiske feed antages at prioritere indlæg med højere engagement, kan de ekstra likes også hjælpe dit indhold med at placere sig højere i News Feed. Selv for dem, der ikke leder efter mere eksponering, kan krydspost muliggøre, at dine Facebook-kontakter, der ikke er på Instagram, kan holde trit med din aktivitet. Du vil også være i stand til lettere at gendanne begge konti, hvis du nogensinde mister adgang.

Endelig, på grund af den problemfri integration mellem de to platforme, deles dine Instagram-postoplysninger (inklusive billedtekster) til Facebook komplet med alle placeringsdata, hashtags og emojis, du har tilføjet. Dine uploads gemmes også på Facebook - i deres eget album med titlen "Instagram-fotos" - så du hurtigt kan tagge dine venner på det sociale netværk.

Linkning af Instagram med Facebook

Processen til at linke dine Facebook- og Instagram-konti er næsten identisk i iOS og Android. Husk dog, at denne proces kun kan udføres via en smartphone-app, ikke dit skrivebord.

For at begynde skal du åbne Instagram-appen og gå til profilskærmen. Tryk på de tre vandrette linjer, der symboliserer menuikonet i øverste højre hjørne af din profil efterfulgt af Indstillinger nederst på skærmen.

Derefter skal du rulle gennem listen over muligheder og trykke på Konto< Tilknyttede konti. Her finder du en liste over sociale platforme, der tilbyder Instagram-integration, med Facebook øverst på listen. Tryk påFacebook og log ind med dine loginoplysninger enten via Facebook-appen eller din mobilbrowser.

Når du har logget ind, er det det! Dine konti bliver nu forbundet, og du behøver ikke gøre noget for at sende samtidigt på begge platforme. Hver gang du ønsker at dele et Instagram-billede på Facebook, kan du gøre det ved at aktivere dets tilsvarende knap på billedteksten. Du kan også indstille det til automatisk at dele alle nye indlæg (mere om det senere).

Hvis du vil dele et tidligere Instagram-billede på Facebook, skal du vælge det billede, du vil dele, fra din Instagram-profil og trykke på menuen i øverste højre hjørne. Tryk derefter på Del i den resulterende pop op-menu skal du skifte skyderen ved siden afFacebook, og tryk på fluebenikonet i øverste højre hjørne for at sende billedet til Facebook.

Fjernelse af Instagram-integration

Husk, at du uanset årsag kan ændre appens tilladelser eller fjerne dens integration med Facebook til enhver tid. For at gøre det skal du gå tilbage til Tilknyttede konti menu, som du åbnede tidligere, og tryk på Facebook. Forudsat at du har forbindelse til en Facebook-konto, vil ikonet være blåt og navnet tilknyttet kontoen vises til højre.

Den næste side giver dig nogle yderligere muligheder for din konto, herunder muligheder for automatisk at dele dine indlæg og historier til Facebook. For at fjerne linket til din konto skal du blot trykke påFjern tilknytning nederst på siden, og bekræft din beslutning i det resulterende pop op-vindue. Hvis du genovervejer, skal du blot følge trinnene beskrevet ovenfor for at tilslutte dem igen.

Seneste indlæg