Sådan slettes og administreres Google Placeringshistorik

Din Google-placeringshistorik fortæller historien om dit liv. Det ved, hvor du har været, og hvor du skal hen, og i mange tilfælde hjælper det Google Maps og andre Google-apps med at foreslå destinationer, som du måske er interesseret i at besøge. Imidlertid er det ikke sikkert, at alle har det godt med Google at vide så meget om dem. Hver gang et stykke tid vil du måske slette din Google-placeringshistorik. Du vil måske endda administrere din Google-placeringshistorik, så den automatisk slettes, eller du kan endda sætte din placeringshistorik på pause, så der ikke registreres nye data.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du sletter og administrerer din Google-placeringshistorik. Vi viser, hvordan du sletter al din placeringshistorik, og hvordan du kun sletter data for et valgt område eller en enkelt dag. I de fleste tilfælde er det så simpelt som at åbne Google Maps-appen på din iPhone eller Android og gå til Indstillinger - men virkelig skal det ikke tage mere end et par klik. Sådan slettes og administreres din Google-placeringshistorik.

Sådan slettes Google-placeringshistorik

Google Maps-kontocirkelGoogle Maps MereGoogle Maps-indstillingsskærmSlet placeringshistorik for Google Maps

Hvis du bruger en iPhone, kan du slette al din Google-placeringshistorik ved at gøre følgende:

Trin 1: Åbn Google Maps-appen. Når appen er åbnet, skal du trykke på din Kontocirkel øverst til højre på skærmen.

Trin 2: Tryk på Din tidslinje. Tryk derefter påMere(i øverste højre hjørne) efterfulgt afIndstillinger.

Trin 3: Rul ned og tryk påSlet al placeringshistorik. Tryk på feltet "Jeg forstår og vil slette", og tryk derefter påSlet.

Hvis du bruger en Android-enhed, skal du gøre følgende:

Trin 1: Åbn Google Maps. Tryk igen på dinKontocirkeli øverste højre hjørne.

Trin 2: Gå tilDin tidslinje>Mere.

Trin 3: Tryk derefter påIndstillinger og privatliv. Derefter skal du rulle til Placeringsindstillinger og tryk påSlet al placeringshistorik. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre sletningen.

Selvfølgelig, hvis du ikke kan lide at gøre denne slags ting på en smartphone, kan du slette al din Google-placeringshistorik i en webbrowser.

Trin 1: Skriv eller indsæt google.com/maps/timeline ind i din browsers adresselinje.

Trin 2: Når du er på din Google Maps-tidslinje, skal du klikke påIndstillingerikon (det ligner et tandhjul).

Trin 3: KlikSlet al placeringshistorik. Marker afkrydsningsfeltet "Jeg forstår og vil slette al Placeringshistorik", og klik derefter påSlet placeringHistorie.

Sådan slettes automatisk Google-placeringshistorik

Google Maps-indstillingsskærmSlet automatisk Google-placeringshistorikSletning af Google Maps-data automatisk

En foråret rengøring af placeringsdata igen og igen er fint, men du foretrækker måske automatisk at slette din Google-placeringshistorik. Heldigvis kan du gøre dette let. Uanset om du bruger en iPhone eller en Android, skal du bare gå til Google Maps> Kontocirkel> Din tidslinje> Mere> Indstillinger(Indstillinger og privatliv til Android)> Slet automatisk placeringshistorik.

Efter at have klikketSlet automatisk placeringshistorik, skal du derefter vælge enten Opbevares i 18 måneder ellerOpbevares i 3 måneder. Når du har valgt en af ​​disse muligheder, skal du klikke på Næste. Tryk derefter på feltet "Jeg forstår, at mine data vil blive slettet", før du trykker påBekræfte.

Når du har gjort dette, slettes dine Google-placeringshistorikdata med jævne mellemrum, enten hver tredje eller 18. måned. Du kan også gå tilbage til Slet automatisk placeringshistorik i Google Maps 'indstillinger, og vælg Behold indtil jeg sletter manuelt indstilling.

Sådan slettes en dag eller et interval i Googles placeringshistorik

Google Maps-indstillingsskærmhvordan man sletter google placeringshistorik kort rækkeviddehvordan man sletter google placeringshistorik sletningsområde

I stedet for at slette hele din Google-placeringshistorik, vil du måske kun slette en række af din historie eller måske bestemte datoer eller placeringer. Dette kan alt sammen gøres med et minimum af besvær.

Sådan sletter du et interval. For enten iPhone eller Android, gå til Google Maps> Kontocirkel> Din tidslinje> Mere> Indstillinger(Indstillinger og privatliv til Android)> Slet område for placeringshistorik. Efter at have tappet Slet område for placeringshistorik, vælg derefter start- og slutdatoer for intervallet, og tryk derefter på Slet.

For at slette en bestemt dato fra din Google-placeringshistorik skal du blot følge den samme sti. Men efter at have tappet Din tidslinjeskal du trykke påKalenderikon øverst til højre på tidslinjeskærmen. Tryk derefter på den dato, du vil slette, og tryk derefter på Mereknappen efterfulgt afSlet dagen.

Alternativt kan du slette en bestemt placering fra din placeringshistorik ved at gøre det samme som ovenfor. Du vælger en bestemt dato fraDin tidslinjeKalender, så tryk på et af de placeringer, du besøgte på denne dato. Når du har gjort det, skal du trykke på Affaldi øverste højre hjørne af skærmen.

Sådan slukkes Googles placeringshistorik

Google Maps MereGoogle Maps-indstillingsskærmhvordan man sletter google placeringshistorik slukker

Endelig, hvis du ikke vil have, at Google Maps nogensinde registrerer din placering, kan du sætte Google placeringshistorik på pause, så den holder op med at gemme dine data.

Sådan gør du dette på iPhone og Android. Gå først til Google Maps> Kontocirkel> Din tidslinje> Mere> Indstillinger(Indstillinger og privatliv til Android)> Indstillinger for placeringshistorik. Du skal derefter trykke påPlaceringshistorikså den blå skyder slukker.

Dette forhindrer Google Maps i at gemme besøgte placeringer på din tidslinje. Det forhindrer dog ikke Google Maps i at spore dine bevægelser. For at gøre dette skal du slå Placeringstjenester fra. Du kan gøre dette ved at gå til Google Maps> Kontocirkel> Din tidslinje> Mere> Indstillinger(Indstillinger og privatliv til Android)> Placeringstjenester er aktiveret. Dette bringer dig til din smartphones placeringsindstillinger, hvor du kan slå tilladelsen til Google Maps fra.

Seneste indlæg