Sådan bruges Find mine venner i iOS

hvordan man finder min veninde kvinde ved hjælp af smartphone peus / 123RF Stock Photo Det er nemt at finde dine venner og familie med Find mine venner i iOS. Forældre og kolleger finder denne app meget nyttig til at koordinere møder eller bare for at holde styr på deres børn. Placeringsdeling kan være en skræmmende tanke for nogle, men Apple giver dig en masse kontrol over, hvem du kan finde, og hvem der kan finde dig. Det er hurtigt og nemt at starte eller stoppe med at dele din placering, du kan angive begrænsninger, og du kan endda indstille en tidsramme, når det er okay for din placering at blive delt med nogen. For dem, der er bekymrede for at sende denne slags oplysninger til Apple - placeringsoplysningerne er krypteret, de opbevares kun på Apple-serverne i to timer, og derefter slettes de permanent.

Opsætning af denne app er let, så lad os se på, hvordan du bruger Find mine venner i iOS med nogle meget enkle trin for at komme i gang.

Opsætningen

Forrige Næste 1 af 4 hvordan man finder Find mine venners indstillinger ios 10hvordan man bruger find mine venners privatliv iOS 10hvordan man finder mine venner ios 10hvordan man bruger find mine venner åbne og find
  1. Gå til Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester, og sørg for, at den er tændt.
  2. Gå til Find venner på listen over apps under Placeringstjenesterog vælg Under brug.
  3. Gå tilbage til din startskærm ved at trykke på Hjemknappenog tryk på Find mine venner app.

Når du har fundet og åbnet appen, kan du finde ud af, at nogle af dine yndlingskontakter allerede er tilføjet. Hvis ikke, kan du tilføje brugere ved at følge disse trin:

Sådan tilføjes venner og deler din placering

  1. I Find mine venner app, tryk på Tilføje i øverste højre hjørne.
  2. Indtast personens navn, vælg kontakten, og tryk på send.
  3. Vælg hvor længe du vil dele din placering med din ven i.
  4. Du vil se en meddelelse om, at du nu deler din placering med din ven. Tryk på Okay.

Sådan følger du dine venner

  1. Tryk på navnet på den person, du vil følge, eller du kan spørge, når du har tilføjet personen.
  2. Vælg Bed om at følge.
  3. Du vil se en meddelelse om, at anmodningen er sendt. Tryk på Okay.

Sådan styres kontakter

Stryg til venstre på en kontakt for at favoritere eller slette dem.

Tryk på en kontakt for at Stop deling din placering hos dem, eller Fjerne dem. Du kan også trykke på Mere i øverste højre hjørne for at få mere information.

Forrige Næste 1 af 3 hvordan man finder mine venner ios 10 sto psharinghvordan man bruger find mine venner ios 10 stopsharinghvordan man bruger find mine venner ios 10 stopsharing3

Du kan også administrere en kontakt ved at gå til Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester> Del min placering, og trykke på en kontakt. Vælg Stop med at dele min placering.

Forrige Næste 1 af 2 hvordan man bruger find mine venner iOS 10 fjern indstillingerhvordan man finder mine venner ios 10 stopsharing2

Brug af 3D Touch

Du kan bruge 3D-touch på widget Find mine venner til hurtigt at finde en favorit. Brug 3D Touch på en kontakts billede til at sende dem en e-mail, starte et FaceTime-videoopkald, starte et taleopkald eller sende en besked til dem, eller 3D Touch på kontaktens navn for hurtigt at se deres placering.

Forrige Næste 1 af 3 hvordan man bruger find mine venner ios 10 3d touchhvordan man finder mine venner ios 10 3d touch3hvordan man bruger find mine venner ios 10 3d touch2

Sådan indstilles begrænsninger for børn

Forrige Næste 1 af 2 hvordan man bruger find mine venner iOS 10 begrænsningerhvordan man bruger find mine venner ios 10 begrænsninger2

Det kan være en god idé at bruge Find mine venner til at finde dine børn. Dette er et godt værktøj for forældre, men det kan være farligt for mindreårige at lade andre finde dem ved hjælp af denne app. Følg disse trin for at deaktivere dette:

  1. Gå til Indstillinger> Generelt> Begrænsningerog tryk på Aktivér begrænsninger.
  2. Indstil en adgangskode, og del ikke denne adgangskode med nogen.
  3. Rul ned til Del min placering, vælg det, og tryk påTillad ikke ændringer.

Sådan opsættes meddelelser

  1. Gå til Indstillinger> Meddelelser> Find vennerog sørg for Tillad underretninger er tændt.
  2. I Find mine venner-app, tryk på navnet på en ven, og vælg Meddele mig øverst i midten.
  3. Vælg, om du vil have appen til at underrette dig, hvis kontakten Blade eller Ankommer.
  4. Vælg placeringen ved at trykke på Andet.

Når du har konfigureret det, skal du bare åbne appen og trykke på den person, du vil finde. Du kan endda dele din placering med nogen lige fra beskedappen ved at trykke på “jeg" i øverste højre hjørne.

Seneste indlæg