Sådan slettes din Youtube-konto i nogle få hurtige trin

Træt af YouTube? Måske hader du redesignet? I denne vejledning lærer vi dig, hvordan du sletter din YouTube-konto i blot et par hurtige trin.

Før vi begynder, er det vigtigt at erkende, at selvom der er et par forskellige metoder til at slette din konto, er de begge permanente. De sletter visse aspekter af din online-historie, som aldrig kan gendannes.

Hvis du er tilfreds med det og er sikker på, at det bare ikke kan ændre dit YouTube-kontonavn, skal du læse videre.

Bemærk: I øjeblikket er det ikke muligt at slette din konto på mobile enheder, så du skal have adgang til en stationær eller bærbar computer for at udføre følgende trin.

Bare YouTube eller Google også?

Med den måde, hvorpå Google-konti er linket på tværs af forskellige tjenester, er der niveauer for, hvor meget af din konto du faktisk vil slette. Du kan fjerne din YouTube-kanal, som sletter alle dine videoer, kommentarer, beskeder og afspilningslister, men selve kontoen forbliver stadig tilgængelig. Eller du kan gå hele grisen og fjerne kontoen helt fra Googles optegnelser.

Overvej godt, hvilken rute du vil gå ned, og vælg derefter et af følgende instruktionssæt, der skal følges.

Slet din kanal

Trin 1: Log ind på din YouTube-konto ved hjælp af linket "Log ind" øverst til højre på YouTube-startsiden.

Trin 2: Naviger til avancerede kontoindstillinger ved at klikke på dit portræt i øverste højre hjørne og derefter på "Indstillinger", derefter "Avanceret" lige under dit kontonavn.

Trin 3: Klik på knappen "Slet kanal".

Trin 4: Bekræft din identitet ved at indtaste din adgangskode i den resulterende login-skærm.

Trin 5: Du får derefter valget om at "skjule" eller "slette" din kanal. At skjule det privatiserer alle dine videoer og aktiviteter og sletter alle dine kommentarer og svar. Sletning går et skridt videre og sletter dine kommentarer, svar, beskeder, søgehistorik, eventuelle videoer, du har uploadet, og selve kanalen.

Foretag dit valg, og marker derefter de tilsvarende felter for at gøre det klart, at du forstår processen. Klik derefter på "Skjul min kanal" eller "Slet mit indhold" afhængigt af din præference.

Trin 6: Et sidste bekræftelsesfelt vises derefter. Indtast din e-mail-adresse, og klik derefter på "Slet mit indhold" for at færdiggøre.

Slet YouTube-konto

Denne proces kan tage noget tid, så det er muligvis ikke muligt at logge ind på din YouTube-konto i kort tid bagefter.

Slet Google-konto

Endelig en advarsel - medmindre det ikke er klart, sletter dette din Google-konto. Det hele! Det betyder dine Gmail, Google Docs-oplysninger og alt andet. Vær meget, meget sikker på, at du vil gøre dette.

Trin 1: Gå til myaccount.google.com og "Log ind" ved hjælp af linket i øverste højre hjørne. Indtast dine relevante loginoplysninger.

Trin 2: Klik på "Slet din konto eller tjenester" under overskriften "Kontoindstillinger".

Trin 3: Klik på "Slet Google-konto og data". Hvis du bare ville rydde din Gmail-konto, har vi også en guide til det.

Slet YouTube-konto

Trin 4: Indtast din adgangskode for at bekræfte din identitet i den resulterende login-skærm.

Trin 5: Læs Googles ansvarsfraskrivelse. Det sørger for, at du forstår, hvor permanent sletning af din Google-konto er. Hvis du har data fra andre tjenester, såsom Gmail eller Google Drev, får du muligheden for at downloade dem og sikkerhedskopiere dem, inden du går videre.

Trin 6: Marker de felter, der bekræfter, at du har læst og forstået alle ansvarsfraskrivelser, og klik derefter på knappen "Slet konto".

Det er det! Din konto er nu slettet. Hvis du har lyst til at have lavet en fejl, har du et kort vindue (uspecificeret) tid til at gendanne den, men inden længe forsvinder alle dine Google-kontodata for evigt.

Seneste indlæg