Facebook Moments-appen lukker ned fra en mangel på brugere

Facebook Moments lukker ned. Var du ikke klar over, at der var sådan noget som Facebook Moments? Bare rolig, det er derfor, appen lukker ned. Moments, en app, der bruger Facebooks ansigtsgenkendelse til at dele billeder med venner, lukkes den 25. februar. Socialmedievirksomheden begyndte at underrette brugerne via e-mail torsdag den 24. januar og opdaterede appen for lettere eksport.

Facebook siger, at appen Moments lukker delvis, fordi få brugere faktisk brugte den. Moments blev lanceret i 2015 og bruger Facebooks ansigtsgenkendelsesteknologi til at sortere gennem din kamerarulle. Hvis du har fotos af dine Facebook-venner, sender appen en underretning om, at du deler disse billeder med folkene på billederne.

Appen fungerede også som en måde at gemme fotos på for at forhindre dem i at rive plads på din enhed. Det betyder, at brugere, der stadig bruger appen Moments, skal downloade billeder for at undgå at miste fotos. Moments-brugere kan gå til Facebooks dedikerede websted for at eksportere billeder, som de vil gemme på deres computerharddisk eller enhedens kamerarulle. En anden mulighed er at bruge Moments-appen til at dele disse billeder til Facebook - et album, der kan indstilles til "kun mig" for at undgå at dele efterslæbet af fotos på nyhedsfeed. Webstedet til download af gamle Moments-fotos vil være tilgængeligt indtil maj.

Mens lignende apps som Google Fotos designet til at gemme og gemme billeder privat har været en succes, vil øjeblikke gå ind i historien som en af ​​Facebooks off-shoot apps, der aldrig startede. Når brugere har delt et foto med venner, underretter appen de andre på billedet, men beder dem om at downloade Moments-appen for at se billedet. Ved lanceringen kaldte Facebook det "en meget mere privat form for deling med specifikke venner."

Facebooks sideapps ender med at være funktioner inde i hovedappen. For offentligt delte fotos mærker Facebook automatisk venner på fotos. Med nylige fejl som den, der gemte ikke-delte videoer til brugere, der kan downloades Facebook-data, er det let at se, hvorfor brugerne muligvis ikke stoler på platformen med at gemme private fotos.

Seneste indlæg