Sådan slettes en Netflix-profil

Engang besluttede du at dele din Netflix-konto med et familiemedlem eller en ven, men du havde bare meget forskellige smag, så du oprettede separate profiler. Nu har de fået deres egen Netflix, så du skal slette en gammel profil. Men hvor skal du starte?

Heldigvis er det næsten lige så let at slette en Netflix-profil fra din konto som at oprette en ny. Uanset om du prøver at slette profilen fra en pc eller en mobilenhed, er det hvad du skal gøre.

Sletning fra pc

Først skal du logge ind på din Netflix-konto. Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du bruge Netflix-appen til iOS eller Android i stedet for en browser. Hvis du er på en computer, er du sandsynligvis allerede logget ind, men hvis ikke, skal du bare gå til Netflix og trykke Log ind, placeret i øverste højre hjørne.

slet netflix-profil 2 - 2

Når du er inde (det kan muligvis bede dig om at vælge en profil; vælg bare hvilken profil du bruger personligt), klik på ikonet i øverste højre hjørne for at åbne en rullemenu og vælg derefter Administrer profiler.

Find derefter den profil, du vil slette, og klik på blyantikonet i midten. Du får derefter vist en menu, der ser sådan ud:

slet netflix-profil 1 - 1

Klik på Slet profil, og klik derefter på det næste skærmbillede Slet profil igen. Poof! Denne profil og dens visningshistorik er nu, ja, historie. Du vender automatisk tilbage til Administrer profiler skærm; klik Færdig at vende tilbage til Valg af profil skærm.

Sletning fra en smartphone eller tablet

Du kan også afvise profiler fra Netflix-mobilappen. Åbn den, og vælg Log ind, placeret i øverste højre hjørne. Når du har indtastet dine oplysninger, fortsætter du til Valg af profil skærm. Igen går du til øverste højre hjørne, hvor det står Redigere.

hvordan man sletter en netflix-profilmobil 3hvordan man sletter en netflix-profilmobil 2hvordan man sletter en netflix-profilmobil 1

Tryk på det, og små blyantikoner vises på hver profil. Tryk på den profil, du vil slette, og tryk derefter på Slet (du vil se et lille skraldespandikon der). Det giver dig en af ​​disse "er du sikker?" skærme, så bekræft din beslutning og, voilà! Ingen profil mere. Du er nu fri til at se de fineste shows og mest storslåede film, som streamingtjenesten har på tryk.

Sletning fra en streaming-enhed eller smart-tv

Processen til at slette en profil fra en streaming-enhed (såsom en Roku Premiere eller en Amazon Fire TV Cube) eller et smart TV varierer afhængigt af hvilket operativsystem der kører på din valgte enhed. Typisk er det dog ret nemt at finde ud af.

Åbn din Netflix-app og Pvalg af rofile skærmen vil normalt tilbyde en metode til sletning (for eksempel har Roku Netflix-appen små blyantikoner, du kan navigere til, der er placeret under profilikonerne). Hvis ikke, så prøv at kigge efter en Indstillinger skærm og udforskning.

Fungerede ikke? Du skal bruge en computer eller mobilenhed.

Seneste indlæg