Sådan logger du ud af Fortnite-kontoen på PS4

Chancerne er, at du i det mindste har downloadet Fortnite på PlayStation 4. Det er trods alt et af de mest populære spil nogensinde, hvilket fremgår af de 27 millioner spillere, der deltog i Travis Scott-koncerten i spillet tilbage i april. Selvom det stadig er sindssygt populært, er der en håndfuld ting, det kan gøre bedre - som at implementere en klarere måde at logge ud af din konto på. Denne guide fører dig gennem, hvordan du logger ud af Fortnite på PS4.

Der er flere muligheder, du kan tage for at logge ud af din konto på PS4, som alle involverer brug af en browser. Dette kan gøres fra selve PS4 eller en pc, tablet eller telefon. Da navigering i PS4's browser er lidt klodset, kan du overveje at bruge en separat enhed til at gøre dette.

Yderligere læsning

  • Sådan spiller du delt skærm i Fortnite
  • Sådan spiller du Fortnite på PS4
  • Epic Games sagsøger Apple for Fortnite, App Store-politikker

Logger ud via PS4

Når du starter Fortnite, kan du være på udkig efter en bestemt log ud-mulighed fra hovedmenuen. Desværre er det ikke så simpelt. I stedet skal du trykke på Muligheder knappen fra spillets hovedmenu, rul ned og vælg Support mulighed. Dette åbner PlayStation-browseren.

Du bliver bragt til webstedet Epic Games, så når siden er indlæst, skal du gå til øverste højre hjørne af skærmen og trykke på Log ind. Brug dette til at logge ind på din Epic Games-konto (husk at du muligvis skal bruge en verifikationskode for at blive logget ind). Når du er i, skal du gå tilbage til samme sted, og du vil se dit brugernavn. Hvis du holder markøren over den, vises en ny indstilling, der er mærket Konto - vælg den mulighed.

Dette leder dig til en ny side med flere muligheder i venstre side af skærmen. Du vil gerne klikke på Forbindelser mulighed.

Herfra skal du sørge for at klikke på Konti undermenu (den er som standard Apps), og du vil se alle Fortnite den forbindelse, du har oprettet - hvoraf den ene er PlayStation Network. Vælg PlayStation Network, markér alle felter, og tryk på Fjern tilknytning. Dette vil logge dig ud af din Fortnite konto på PS4. De samme trin gælder for at logge af andre systemer som Xbox One og Nintendo Switch.

Du bliver nødt til at lukke spillet helt, før ændringen træder i kraft. Start Fortnite igen med PS4-brugeren efter eget valg, og du bliver derefter bedt om at logge ind og linke en anden konto.

Logger ud af PS4-konto via pc

At logge af Fortnite på PS4 fra andre enheder, skal du udføre ovenstående trin fra enten en telefon, tablet eller pc. Faktisk vil du sandsynligvis finde det lettere at gøre det, da det er besværligt at navigere i PS4's browser. Trinene er for det meste de samme som at logge ud via PS4-systemet.

Du vil gerne gå direkte til Epic Games-webstedet og logge ind ved hjælp af indstillingen øverst til højre som beskrevet ovenfor. Herfra skal du gå tilbage til din konto Forbindelser, og fjern linket til din PSN-konto. Når du starter Fortnite på din PS4 nu, skal du logge ind og linke en konto.

Seneste indlæg