Sådan slettes din Uber-konto

Måske har du besluttet at blive chauffør, ikke rytter. Eller måske er du klar til at prøve konkurrencen. Uanset om dit forhold til Uber har kørt sin gang, viser vi dig, hvordan du sletter din konto for godt ved hjælp af appen eller ved at logge på virksomhedens officielle hjemmeside.

Det er relativt let at slette din konto via appen, men der er en lille fangst. Uber lader dig kun deaktivere det først, og dets teknologiteam sletter det kun permanent efter 30 dages inaktivitet. Her er hvad du har brug for at vide.

Sådan slettes Uber via appen

Trin 1: Start appen, og sørg for at være logget ind på din konto.

Trin 2: I øverste venstre hjørne af din skærm skal du trykke på menuikonet, der er angivet med tre vandrette linjer.

Trin 3: Når menuen dukker op, skal du trykke på Indstillinger.

Trin 4: Tryk derefter påPrivatliv.

Trin 5: Tryk derefter på Slet din konto,som skal være i bunden af ​​den resulterende menu.

Trin 6: Uber vil bede dig om at bekræfte din adgangskode, før du kan slette din konto. Indtast det, og tryk påVerificere.

Trin 7: Du vil blive sendt til en side, hvor Uber fortæller dig, at din konto vil blive deaktiveret og om 30 dage slettet. Det viser dig også, hvor mange forlystelser du har taget med Uber. Klik på for at afslutte processen Blive ved.

Trin 8: Du bliver bedt om at dele oplysninger om, hvorfor du valgte at slette din Uber-konto. Det er ikke længere nødvendigt at udfylde denne formular, men hvis du vil dele dine klager over virksomheden, er du velkommen til at lade det hele ud. Hvis du hellere ikke vil, skal du blot trykke på Afbestille.

Trin 9: Uber giver dig derefter en chance til at fravælge annullering. Tryk påSlet for at bekræfte din beslutning.

Uber giver dig i øjeblikket kun mulighed for at slette din konto fra appen, men hvis du har problemer med at gøre det ved hjælp af ovenstående metode, kan du her bede om, hvordan du anmoder om hjælp fra Uber på dit skrivebord.

Sådan anmoder du om hjælp fra Uber

Trin 1: Naviger til Ubers side Konto og betalingsindstillinger, rul til bunden og klik Jeg kunne ikke slette min konto.

Uber slette konto

Trin 2: Klik på nederst på følgende skærmbillede Log ind for at få hjælp. Gå videre til trin 4, hvis du allerede er logget ind.

Trin 3: Indtast din e-mail eller dit telefonnummer, og klik Næste. Du bliver derefter bedt om at indtaste din adgangskode, og hvis du aldrig har logget ind på din Uber-konto ved hjælp af din webbrowser, kan Uber muligvis få dig til at bekræfte din konto via tekst.

hvordan du sletter din uber-konto

Trin 4: Når du er logget ind, fører det dig tilbage til Jeg kunne ikke slette min kontoskærm, hvor du kan indtaste det problem, du har, og klikke på Indsend. En Uber-repræsentant når ud til sidst, men i mellemtiden kan du altid gå videre til noget nyt.

Seneste indlæg