Sådan slukkes live-fotos på enhver model af Apple iPhone

Live-fotos er en af ​​de sejeste funktioner på iPhone, men disse interaktive billeder tager dobbelt så meget plads som traditionelle fotos gør. Hvis du allerede mangler lagerplads, kan live-fotos suge værdifuld plads på din enhed. Så hvad kan du gøre?

Vi leder dig gennem alt hvad du skal gøre for at deaktivere live-fotos og begynde at spare dyrebar lagerplads på din iPhone lige her.

Sådan slukkes Live PhotosSådan slukkes Live PhotosSådan slukkes Live Photos
  • Åbn kameraappen, sørg for at du er i Fototilstand, og se øverst på skærmen. Live Photos-ikonet er tre koncentriske ringe, og det fremhæves med gult, hvis det er tændt.
  • Bare tryk på den for at slå Live Photos fra. Du vil se Lever af pop op på skærmen, og cirklerne bliver hvide med en diagonal linje gennem dem.
  • Hvis du nogensinde vil tænde dem igen, skal du blot trykke på ikonet igen.
Bevar kameraindstillinger iPhoneBevar kameraindstillinger iPhoneBevar kameraindstillinger iPhone
  • Live Photos er som standard tændt, og det tænder muligvis automatisk igen, medmindre du går tilIndstillinger> Kamera> Bevar indstillinger.

Når du har slået det fra, vil alle fotos, du tager fremad, være standard stillbilleder, men alle Live-fotos, du tidligere har taget, er stadig Live Photos.

Apple introducerede Live Photos med iPhone 6S og 6S Plus og tilføjede derefter flere kameraeffekter for at drage fordel af dem i iOS 11.

Du kan ændre den ramme, der vises som billedet og tilføje alle mulige effekter ved at åbne et Live Photo og trykke på Redigere. Hvis du vil ændre den ramme, der bruges som stillbillede, skal du flytte skyderen nederst med fingeren, frigøre, når du er på den ønskede ramme, og derefter trykke på Lav nøglefoto og Færdig.

Du kan dele Live-fotos med andre mennesker, men de animeres kun, hvis modtageren bruger en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Få mere ud af dit iPhone-kamera med vores iPhone XS-kameraguide, eller grave i nogle generelle iPhone-tip og tricks.

Seneste indlæg