Snapchat Timed Ghost Mode giver dig mulighed for at forsvinde i nogle få timer

Snapchat Snap MapMandag den 23. oktober udgav Snapchat en opdatering, der inkluderer en Snapchat-tidsindstillet Ghost Mode til midlertidig deaktivering af placeringstjenester, en funktion der også forventes at starte på Android sammen med en ny genvej til visning af historier. Med den nyeste iOS-opdatering fortsætter Snapchat også med at tilføje linkdeling, så brugerne kan dele links til Snapchat fra andre apps.

Snapchat tilføjede først linkmuligheder i sommer med Paperclip-links, der forbinder websider med et Snap. Nu kan links også deles ved hjælp af iOS-linkdelingsindstillinger. Nu inde i en anden app eller en webbrowser vil tryk på delingsikonet inkludere Snapchat på denne liste sammen med muligheder som deling til Facebook eller brug af Air Drop. Links deles i private chats og kan også deles med grupper.

Android-brugere havde allerede adgang til linkdelingsindstillingerne, men Apple-brugere vil være de første til at få adgang til midlertidig Ghost Mode, selvom en Google Play-opdatering forventes snart. Ændringen giver brugerne mulighed for at indstille en timer i Ghost Mode - mens du stadig kan slå placeringsdeling til eller fra i en ubestemt tid, nu kan du også vælge kun at slå funktionen fra i tre timer eller 24 timer.

Timerfunktionen i Ghost Mode tillader brugere, der typisk deler deres placering, midlertidigt at deaktivere funktionen. Opdateringen kommer efter, at Snapchat også lancerede Kontekstkort, som tilføjer detaljer til stedmærkede Snaps, såsom hvor længe en virksomhed er åben, booker et bord på en restaurant eller læser forretningsanmeldelser. Ghost-tilstand fortsætter med at forhindre venner i at se din placering, selvom det også deaktiverer nogle funktioner som Geostickers og disse kontekstkort.

Snap Map er designet til at hjælpe Snapchatters med at se, hvad der sker i nærheden, men som enhver placeringsbaseret funktion bringer funktionen sikkerhedsproblemer op for mange brugere. Ghost Mode giver brugerne mulighed for at deaktivere funktionen helt, og med ændringen kan brugerne nu deaktivere funktionen, før de går til den overraskelsesfest uden at skulle huske at tænde den igen.

Derudover har iOS-brugere nu en ny genvej - ved at trykke og holde på et brugernavn vises mulighederne for at se personens historie, sende dem en Snap og andre genveje.

IOS-opdateringen er tilgængelig nu fra App Store, med ændringer i Ghost Mode, der forventes lanceret til Android snart.

Seneste indlæg