Sådan fabriksnulstilles en Galaxy S6 eller S6 Edge

Din Galaxy S6 eller S6 Edge begynder muligvis endelig at vise sin alder. Udgivet i 2015 fungerer S6-lineup nu på forældet hardware, der hurtigt kan gå i stå med tilføjelsen af ​​for mange apps.

For at få din Galaxy-smartphone til at køre som ny igen, skal du prøve at nulstille enheden til dens oprindelige fabriksindstillinger. Følg blot nedenstående trin for at sikkerhedskopiere din enhed og tørre den af ​​alle data, der bremser den.

Deaktivering af FRP

Husk, at hvis du sælger din smartphone, og dette er grunden til, at du sletter alle data, skal du deaktivere fabriksnulstillingsbeskyttelse eller "FRP". Hvis du ikke gør dette, før du sletter dine data, bliver du bedt om at "Log ind med en Google-konto, der tidligere er synkroniseret" på enheden, når nulstillingen er gennemført.

  • Gå til Indstillinger, Vælg Låseskærm og sikkerhed,og fjern alle adgangskoder, stifter og mønstre.
  • Gå til Indstillinger, Vælg Konti, og fjern alle Google-konti.

Nu hvor den obligatoriske sletning af data og FRP-advarsler er ude af vejen, skal vi gå videre til forretningen.

Gendan fabriksindstillinger

Forrige Næste 1 af 5

Den første mulighed er at udføre en fabriksindstilling, som er den nemmeste måde at udføre en nulstilling for dem, der har adgang til deres smartphones indstillinger. Hvis du allerede har sikkerhedskopieret dine filer, kan du nemt returnere din telefon til fabriksindstillingerne via menuen Indstillinger.

Trin 1:Åben Indstillinger og rul ned til Sikkerhedskopiering og nulstilling mulighed. Tryk på nederst på skærmenNulstille indstillinger.

Trin 2:Prompterne på skærmen advarer dig om, at alle data går tabt, og din telefon vender tilbage til standardindstillingerne. Bekræft, at du vil udføre nulstillingen, og tryk derefter på Nulstil enhed.

Trin 3: Der vil være en sidste advarsel. Tryk på Slet alt at fortsætte. Din telefon gendannes nu til fabriksindstillingerne.

Gendannelsestilstand Fabriksindstilling

GS6 nulstilles 6

Der er en anden mulighed - aka Factory Reset via Recovery Mode - for dem, der har mistet deres adgangskode og ikke er i stand til at få adgang til indstillingspanelet. Følg instruktionerne nedenfor for at se nærmere på, hvordan du udfører nulstillingen.

Trin 1:Sluk for din enhed.

Trin 2:Hold lydstyrke op, hjem og tænd / sluk-knapperne nede samtidigt. Fortsæt med at holde denne kombination, mens din telefon starter, eller indtil skærmen viser det ikoniske Android-logo.

Trin 3:Efter et par øjeblikke har du adgang til telefonens boot-menu. Brug lydstyrkeknapperne til at navigere og afbryderknappen til at foretage dit valg, find og vælgRyd data / fabriks tilstand.

Trin 4:Rul ned til Ja, slet alle brugerdata, og tryk igen på tænd / sluk-knappen. Du vil derefter bemærke script, der ruller over bunden af ​​skærmen, som slutter medData Wipe Complete.

Trin 5:Når handlingen er afsluttet, skal du trykke på tænd / sluk-knappen for at nulstille din enhed.

Telefonen er nu vendt tilbage til fabriksindstillingerne, og du kan videregive den, sælge den eller begynde at bruge den igen.

Seneste indlæg