Sådan ser du UFC 252 online: Live Stream Miocic vs. Cormier 3

Gad vide hvordan man ser UFC 252 online? Her er alt hvad du behøver at vide om UFC 252: Miocic vs. Cormier 3, herunder starttidspunktet, det fulde kort og instruktioner til at indstille den vigtige UFC 252 live stream (spoiler: det er en pay-per-view begivenhed, der udsendes udelukkende på ESPN + i USA).

UFC 252 Dato: 15. august 2020

UFC 252 Tid: 22:00 ET / 19:00 PT (Hovedkort)

UFC 252 Placering: Las Vegas, Nevada

UFC 252 Arena:UFC Apex

Se på ESPN +

Sådan ser du UFC 252 online i USA

UFC 252: Miocic vs. Cormier 3 er en pay-per-view-begivenhed, som ESPN har eksklusive tv-rettigheder til med sin premium-streamingtjeneste, ESPN +. Du kan tilmelde dig ESPN + for $ 6 pr. Måned eller en billigere $ 50 pr. År, eller du kan drage fordel af denne bundtaftale, der giver dig et år med ESPN + sammen med adgang til resten af ​​UFC 252 PPV lige i tide til Miocic vs. Cormier 3 for $ 85 - hvilket sparer dig $ 30 for prisen på at købe dem separat. Allerede en ESPN +-abonnent? Du skal aflevere $ 65 for at indstille.

Se på ESPN +

UFC 252 kampkort

Tidlige forudgående (18:00 ET / 15:00 PT)

  • Herbert Burns vs. Daniel Pineda
  • T.J. Brown vs. Daniel Chavez

Forudgående (20:00 ET / 17:00 PT)

  • Jim Miller vs. Vinc Pichel
  • Ashley Yoder vs. Lívia Renata Souza
  • Chris Daukaus vs. Parker Porter
  • Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

Hovedkort (22:00 ET / 19:00 PT)

  • Stipe Miocic vs. Daniel Cormier
  • Sean O'Malley mod Marlon Vera
  • Junior dos Santos mod Jairzinho Rozenstruik
  • John Dodson vs. Merab Dvalishvili

På UFC 252 står tungvægtsmester Stipe Miocic over for den tidligere champ Daniel Cormier i en trilogikamp med vinderen, der tager bæltet hjem - og afgør spørgsmålet om, hvilken af ​​disse krigere, der er den ægte top UFC-tungvægt. Disse to giganter stod over for to gange før: På UFC 226 i 2018 besejrede Cormier Miocic via knockout i første runde for at tage UFCs tungvægtsmesterskab. Det næste år hævnede Miocic sit tab og genoptog tungvægtsbæltet ved UFC 241, hvor han slog Cormier med en TKO i runde fire. UFC 252 vil se finalen i deres trilogi og vil bestemme, hvilken af ​​disse mænd der er den største tungvægt i MMA.

Mere UFC

  • Se UFC Online
  • UFC 2020-tidsplan

Co-main-begivenheden på UFC 252 er en kampvægt mellem Sean O'Malley og Marlon Vera. Den amerikanske fighter O'Malley er en stigende stjerne i UFC's bantamvægtsafdeling med en ubesejret rekord på 12 sejre; hans Ecuadoranske modstander, Vera, har 15 sejre og seks tab mod sit navn og går ind i Octagon på UFC 252 efter et nyligt nederlag i maj. Mange fans og analytikere har sammenlignet O'Malleys stigning med stjerner som Conor McGregor og Israel Adesanya, og hvis han vinder sejren ved UFC 252, er han muligvis meget tæt på et skud på bantamvægttitlen i fremtiden.

Se på ESPN +

Seneste indlæg