Sådan slettes din Netflix-visningshistorik

Deler du en Netflix-konto med venner eller familie og vil ikke have dem til at vide, at du har set Skomageren? Bruger en af ​​dine kollegiumskammerater stadig dit login til at se underlig anime? Eller måske er du simpelthen træt af Netflix-anbefalinger, der ikke rammer mærket.

Der er mange grunde til, at du måske vil rydde din Netflix-visningshistorik. Heldigvis er processen for at gøre det utrolig enkel - selvom det ikke er umiddelbart indlysende. Alle har streamingskeletter i deres skabe, så fortsæt og ryd dine. Sådan slettes din Netflix-visningshistorik.

Trin 1: Log først på din Netflix-konto ved hjælp af din valgte browser. Da din visningshistorik er specifik for din individuelle profil, skal du sørge for at vælge den rigtige profil, hvis der er flere brugere under dit login. Hvis du ved et uheld vælger den forkerte profil, skal du ikke bekymre dig, du kan vælge en anden ved hjælp af rullemenuen i øverste højre hjørne.

slet netflix køskærm 1

Trin 2:Gå derefter til den ovennævnte rullemenu i højre hjørne, og vælg knappen mærket Konto.

slet netflix køskærm 2 og en halv

Trin 3: Når du er der, skal du rulle ned til Min profil sektion, og klik på det blå link, der er mærket Visning af aktivitet. Dette fører dig til en side, der viser alt, hvad du har set.

slet netflix køskærm 3

Trin 4:Yderst til højre for hver post vil der være et "nej" symbol med cirkel-tilbageslag. (Editorens bemærkning: Billederne nedenfor viser et "X" i stedet for det nyere cirkel-tilbageslagsikon, som Netflix har brugt, men du får ideen.)

slet netflix-skærm 4

Hvis du klikker på dette ikon, fjernes posten fra din historik (og dermed elimineres enhver indvirkning, det måtte have haft på dine personlige anbefalinger). Det kan dog tage op til 24 timer, før ændringen træder i kraft.

slet netskø køskærm 5

Noget at huske på: For tv-shows vises hver episode individuelt, mærket efter sæson og episodetitel. Hvis du klikker på cirkel-tilbageslagsikonet i et enkelt show, fjernes kun den specifikke episode. Du vil derefter modtage en prompt, der spørger, om du vil fjerne hele serien, og et hurtigt klik gør netop det.

slet netskø køskærm 6

Trin 5:Vil du slette hele din visningshistorik på én gang? Nu kan du. Rul til bunden af ​​listen, og du skal se et link, der siger Gem alt. Klik på det, og vælg derefter Ja, Skjul al min visningsaktivitet på Netflix's pop op-bekræftelse. Efter 24 timer er din historie væk.

Og det er alt, hvad der er! De fornærmende titler - eller episoder, som det var - fjernes fra din historie, og ingen vil vide om din hemmelige kærlighed til Happy Tree Friends.

Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du også tjekke vores guide til, hvordan du downloader film fra Netflix, samt vores valg til de bedste tv-shows på Netflix og de bedste film på Netflix. Glædelig streaming!

Seneste indlæg