Sådan Gameshare på PlayStation 4

Intet er mere frustrerende end at købe et videospil, som du troede, du kun ville elske at finde ud af, at det ikke var så godt. Vi plejede at kunne bare dele diske eller patroner for at prøve spil med venner. Heldigvis er det stadig muligt at dele spil med venner eller at prøve spil, som dine venner ejer, selvom du kun har en digital kopi. Med PlayStation 4 og lidt finagling er du stadig i stand til at dele med venner. Dette giver dig mulighed for at dele dit bibliotek med titler med venner og familie.

Yderligere læsning

  • De bedste PS4-spil
  • De bedste indiespil på PS4
  • De bedste PS4-skydespil
  • Xbox One vs. PlayStation 4 Pro

Sådan spiller du på PS4

Denne gennemgang vil lære dig at dele på PS4. I de enkleste termer giver det dig og en anden person mulighed for at forbinde dine biblioteker med spil købt i PlayStation-butikken og få adgang til dem kollektivt med færre begrænsninger knyttet. Til denne proces har du kun brug for adgang til en vens PS4 og dine hovedkontooplysninger.

1. Start med at logge ind på din PlayStation Network-konto på en vens konsol.

2. Vælg Indstillinger i PlayStation 4-hovedmenuen.

PS4 Gamesharing-startskærm

3. Vælg derefter Kontostyring.

PS4 Gamesharing Account Management

4. Vælg derefter Aktivér som din primære PS4.

PS4 Spildeling Aktiver primær ps4

5. Til sidst skal du vælge Aktivér. Du skal muligvis deaktivere din egen PS4-konsol som den primære konsol for at gøre dette. Husk dette, hvis du har problemer med at gøre denne PS4 til din primære konsol.

PS4 Gamesharing aktiveres

Du skal nu have adgang til alle de spil i dit bibliotek, der er tilgængelige for at spille på din vens konsol. Titlerne skal stadig downloades til PS4-harddisken, men der er ingen grund til at logge tilbage på din konto på den PlayStation. Hvis du udveksler adgang til dine digitale spilbiblioteker, skal din ven eller dit familiemedlem udføre trin 1 til 4 på din PS4.

Advarsler og forholdsregler

Vær opmærksom på, at hvis du nogensinde har brug for at foretage væsentlige ændringer i din konto eller brugerindstillinger - for eksempel hvis du opgraderer til en PlayStation 4 Pro - bliver du nødt til at foretage hele processen igen. Den person, du har delt din konto med, skal deaktivere enheden som din kontos primære PS4-system, så du kan konfigurere din konsol korrekt. På grund af netop denne kendsgerning og den personlige karakter af kontodeling generelt anbefaler vi kraftigt kun at dele konti med nære venner eller familiemedlemmer. Når din nye konsol er klar og opdateret i overensstemmelse hermed, kan ovenstående proces replikeres for at konfigurere spildeling igen.

Du kan også deaktivere en konsol eksternt ved at bruge PlayStation-kontoadministrationsværktøjet i din webbrowser i tilfælde af uforudsete omstændigheder. Denne proces er dog kun tilladt en gang hver sjette måned. Husk, at hvis du ikke har adgang til din primære konsol, kan andre brugere, der logger ind på din PlayStation 4, ikke få adgang til dit digitale bibliotek med spil. Du har også held og lykke med at spille PlayStation Plus-titler, hvis dit internet går ned og ikke kan få adgang til skybesparelser.

Du kan dele din konto med et ubegrænset antal personer, men du kan kun udføre denne proces, som giver dig mulighed for at spille det samme spil på to konsoller på samme tid med en anden person. Hvis du f.eks. Prøver at tilslutte tre venner, og alle fire af jer vil spille et spil sammen, bliver din konto markeret og blokeret. Så vær ekstra forsigtig, ikke kun i hvem du beslutter at dele biblioteker med, men også i hvor mange mennesker der har adgang til det.

Seneste indlæg