Sådan tilbagekaldes en e-mail i Gmail, hvis du ved et uheld sendte den

Den øjeblikkelige levering af e-mail får konsekvenser. Når du først har sendt en e-mail, kan du muligvis ikke tage den tilbage. Det kan medføre problemer, hvis du sender en besked, når du ikke er klar til det - eller sender den til de forkerte personer. Den gode nyhed er, at Gmail giver en hurtig, effektiv måde at afmelde eller tilbagekalde en e-mail inden det værste sker. Dette bringer e-mailen tilbage og forhindrer den i at vises i andres indbakke, indtil du er klar. Sådan bruges funktionen på både mobil og internet.

  • Sådan bruges Gmails smart compose-funktion.
  • Sådan stopper du apps fra at læse din e-mail.
  • Sådan blokeres en e-mail-adresse i Gmail.

Trin 1: Kontroller dine ikke-sendte indstillinger

Tidligere var du nødt til at aktivereSend ikke mulighed for at tilbagekalde Gmail-e-mails. Google har dog gjort dette til en standardfunktion til Gmail, så det er nu altid tændt. Men du skal stadig kontrollere indstillingerne for at sikre, at det er korrekt tilpasset.

Start med at logge ind på Gmail med din konto. Vælg derefter tandhjulsikonet i øverste højre hjørne lige over din e-mail-liste. Fra denne menu skal du vælge Indstillinger.

Trin 2: Juster indstillingerne, hvis det er nødvendigt

Indstillingsmenuen indeholder alle de specielle funktioner, du kan aktivere eller justere i Gmail. Rul ned ad Generel fanen, indtil du ser Fortryd Send afsnit. Her vil du se en mulighed for at justere Send annulleringsperiode. Du kan vælge, hvor længe du skal kunne huske en e-mail. Du kan vælge op til fem, 10, 20 eller 30 sekunder efter at du har sendt det.

Annulleringsperiode for Gmail

Hvis du er bekymret for at sende den forkerte e-mail, vil du sandsynligvis indstille annulleringsperioden til mindst 10 sekunder, bare for at være sikker. Fem sekunder er ikke meget lang tid til at indse, at du har lavet en fejl og ramte indstillingen unsend. Når du er færdig, skal du rulle til bunden af Indstillinger sektion og gem dine ændringer.

Gmail Gem ændringer

Bemærk, at e-mailen muligvis vises i indbakkerne hos dem, du sendte den til, mens indstillingen unsend er til stede. Hvis du genkalder e-mailen, forsvinder den, men det er muligt, at nogen kunne være begyndt at læse den, så det er stadig vigtigt at handle hurtigt.

Trin 3: Send en test-e-mail

Nu hvor du ved, hvor længe du skal huske en e-mail, er det tid til at teste tjenesten. Hit Komponer og adresser en hurtig e-mail til dig selv. Når du er klar, skal du trykke på det blå Sende knap.

Gmail fortryd e-mail

Se nu straks i nederste venstre hjørne af dit Gmail-vindue. Du skal se en hurtig sendt underretning dukke op der, der siger Besked sendt. I midten af ​​meddelelseslinjen vil være en mulighed for at Fortryd.

Hvis du venter, vil du se Fortryd valgmulighed forsvinder, det betyder, at din annulleringsperiode er afsluttet, og det er nu for sent at huske e-mailen. Hvis du ikke er sikker på, hvor længe du skal indstille din annulleringsperiode for, foreslår vi, at du prøver dette flere gange bare for at få en fornemmelse af, hvor længe forskellige perioder varer.

Hit på Fortryd mulighed, og du vil se, at din e-mail dukker op igen i den samme tilstand, som den var, da du sendte den. Dette giver dig mulighed for frit at ændre indholdet eller adressere det, inden du sender det som beregnet. Når e-mailen er tilbagekaldt, er der ingen tidsbegrænsning for, hvor længe du skal arbejde på den - eller du kan bare slette den og starte forfra.

Du vil muligvis også tjekke andre tip og tricks til Gmail her.

Henter en e-mail på iOS eller Android

At hente en e-mail på iOS eller Android er så let som det er i webbrowseren og kræver ikke, at du tilpasser nogen indstillinger eller muligheder. Når du har sendt en e-mail, ser du muligheden for at Fortryd sende det nederst på skærmen (dog til højre i stedet for til venstre). Tryk på den knap, og du skal være god at gå. Bemærk, at knappen kun vises i et par sekunder, så sørg for at handle hurtigt.

Som med webklienten anbefaler vi at sende en test-e-mail for at se, om denne funktion fungerer for din konto, før du begynder at stole på den.

Seneste indlæg