Hvil let - Instagram har ikke længere besked om skærmbillede

Hvis du har holdt tilbage på dine sociale medie-forfølgelsestendenser, så hold ikke mere tilbage. Som oprindeligt rapporteret af BuzzFeed, advarer Instagram ikke længere brugere, når du tager et screenshot af deres historier. Så uanset om du vil gemme det billede af en eks eller bare kaste skygge på den buede nemesis fra gymnasiet med din nye klik, skal du have det. Instagram vil ikke længere pladre dig.

Instagram lavede ikke noget stort ud af ændringen, selvom resten er sikker på, vil resten af ​​internettet. Når alt kommer til alt er der intet, som vi kan lide bedre end at bedømme, hvad andre mennesker lægger på sociale medier ved at udødeliggøre det, ikke? Instagram begyndte først at teste skærmbilledmeddelelserne tilbage i februar, hvilket naturligvis ikke nøjagtigt blev mødt med glæde.

Instagram underretter nu brugerne, når nogen tager et screenshot af deres historier ... ..

…. Godt det er forbi for os tæver ???? pic.twitter.com/KTOf1E3Qrn

- bulldog (@gabrielmonstere) 8. februar 2018

"Vi tester altid måder til at forbedre oplevelsen på Instagram og gøre det lettere at dele ethvert øjeblik med de mennesker, der betyder noget for dig," sagde Instagram, da det første gang begyndte at teste skærmbeskeder.

Ikke overraskende var denne funktion en kopi af Snapchat, som også advarer folk, når du har besluttet at snap deres Snap. Selvfølgelig er "problemet" med at tage et skærmbillede af en historie på enten Snapchat eller Instagram, at de er beregnet til at være kortvarige - på begge platforme er disse bitstørrelser af indhold beregnet til at forsvinde efter 24 timer. Selvfølgelig bliver det rodet, hvis du tager et screenshot og sender det rundt til alle dine venner via et mindre tidsfølsomt medium, som tekster.

Under alle omstændigheder har den Facebook-ejede app til fotodeling taget offentlighedens entusiastiske svar til funktionen til efterretning og har nu rullet den tilbage.

Ikke alle havde nogensinde adgang til funktionen. Brugere dervarkunne se, hvornår skærmbilleder blev taget, modtog en enkelt popup-advarsel, efter at de havde screenet en historie - der stod: "Næste gang du tager et skærmbillede eller en skærmoptagelse, vil den person, der sendte historien være i stand til at se den." Folk, hvemgjordemodtage underretninger om skærmbilleder var i stand til at se navnet på skærmbillede-tageren sammen med et kameraudløserikon samt en underretning, der fortæller dem, at nogen har taget et billede af deres indlæg.

Men nu er disse mørke dage forbi, og du kan screenshot i fred igen.

Seneste indlæg